Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ελέγχουν το παιχνίδι...


Όσο και να φωνάζουμε εμείς στα blogs, όσο και να παραθέτουμε τα πραγματικά γεγονότα και το τι συμβαίνει, ο μέσος Έλληνας ενημερώνεται κυρίως από τα ΠΑΣΟΚικά ΜΜΕξαπάτησης. Ακόμα και τα νέα από τα blogs που ακούγονται είναι αυτά που αναπαράγονται από τα ΜΜΕ.

Γιατί το λέω αυτό; Γιατί θα πρέπει να ξυπνήσουν επιτέλους εκεί στην Νέα Δημοκρατία, να διαγράψουν μερικούς ηλίθιους που γυρίζουν από κανάλι σε κανάλι και λένε απίστευτα πράγματα, όπως ότι έπρεπε να ρίξουν την κυβέρνηση Καραμανλή και να αρχίσουν να φωνάζουν την αλήθεια. Να μην δέχονται απαντήσεις άλλα αντί άλλων από τους κυβερνητικούς εκπροσώπους και να περάσουν στον κόσμο το τι πραγματικά συμβαίνει.

Αν η κυβέρνηση αυτή περάσει τα δύο νομοσχέδια που θέλει για απόδοση ιθαγένειας και εκλογικό νόμο, χάθηκε το παιχνίδι οριστικά. Και αν αυτό είναι κακό μία φορά για την Νέα Δημοκρατία είναι 10 φορές χειρότερο για την Ελλάδα και για το έθνος μας. Αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.