ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΚΥΟΣ".....




Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ
ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΤΑΛΩΤΗ

Αθήνα, 18 Ιανουαρίου 2010

Ακολουθεί απόσπασμα. Η πλήρης ενημέρωση ΕΔΩ

ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΟΥ: Κύριε Εκπρόσωπε, χθες μια κυριακάτικη εφημερίδα πολύ μεγάλης κυκλοφορίας, είχε ως πρωτοσέλιδο την περίπτωση δύο βουλευτών, της κ. Αγάτσα και του κ. Ασπραδάκη, οι οποίοι φέρονταν να πληρώνονται ακόμη από την ΕΡΤ. Δεν ξέρω εάν έχετε ελέγξει κατά πόσο αυτό στέκει και τι προτίθεστε να κάνετε.


ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Πρώτα απ` όλα, να πω ότι υπάρχουν ήδη δηλώσεις και της κα. Αγάτσα και του κ. Ασπραδάκη, βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, από τις 15 Ιανουαρίου, με τις οποίες ζήτησαν από την ΕΡΤ να διακοπεί η μισθοδοσία τους, να παγώσει δηλαδή η μισθοδοσία τους, όσο είναι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου. Από εκεί και πέρα, σε αυτές τις δηλώσεις εξηγούν ότι είχαν ζητήσει τη νομιμότητα ή μη της παράλληλης θέσης τους στην ΕΡΤ από την ΕΡΤ, η οποία τους διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Προκειμένου, όμως, να διευκολύνουν την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και την αντιμετώπιση των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων, δήλωσαν ότι παραιτούνται της μισθοδοσίας τους. Να μου επιτρέψετε όμως να πιαστώ από αυτό που είπατε και από αυτό το ζήτημα. Είναι ένα θέμα το οποίο λύθηκε με τον τρόπο που σας είπα. Και να σας πω ότι εμείς, στην ΕΡΤ, κάναμε ήδη πολύ μεγάλα βήματα... 

Σχόλιο:
Υπάρχουν λέει δηλώσεις με τις οποίες οι κα Αγάτσα και ο κ. Ασπραδάκης ζήτησαν να διακοπεί και να παγώσει η μισθοδοσία τους.
Από πότε όμως Κε Εκπρόσωπε;
Aπό πότε;
Γιατί μέχρι τις 15 Ιαν.10, δηλαδή επί 3 μήνες (μετά τις εκλογές) τα "έπαιρναν" τα λεφτά.
Πληρωνόντουσαν για 3 μήνες 2 μισθούς, ή μήπως είναι αλλιώς;
Αμ το άλλο της ΕΡΤ ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο, αυτό τι σας λέει;
Για σοβαρευτείτε και κόψτε την πλάκα, γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της.....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΚΥΟΣ" Κοι ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... 

Σχόλια