Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΚΥΟΣ".....
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ
ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΤΑΛΩΤΗ

Αθήνα, 18 Ιανουαρίου 2010

Ακολουθεί απόσπασμα. Η πλήρης ενημέρωση ΕΔΩ

ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΟΥ: Κύριε Εκπρόσωπε, χθες μια κυριακάτικη εφημερίδα πολύ μεγάλης κυκλοφορίας, είχε ως πρωτοσέλιδο την περίπτωση δύο βουλευτών, της κ. Αγάτσα και του κ. Ασπραδάκη, οι οποίοι φέρονταν να πληρώνονται ακόμη από την ΕΡΤ. Δεν ξέρω εάν έχετε ελέγξει κατά πόσο αυτό στέκει και τι προτίθεστε να κάνετε.


ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Πρώτα απ` όλα, να πω ότι υπάρχουν ήδη δηλώσεις και της κα. Αγάτσα και του κ. Ασπραδάκη, βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, από τις 15 Ιανουαρίου, με τις οποίες ζήτησαν από την ΕΡΤ να διακοπεί η μισθοδοσία τους, να παγώσει δηλαδή η μισθοδοσία τους, όσο είναι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου. Από εκεί και πέρα, σε αυτές τις δηλώσεις εξηγούν ότι είχαν ζητήσει τη νομιμότητα ή μη της παράλληλης θέσης τους στην ΕΡΤ από την ΕΡΤ, η οποία τους διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Προκειμένου, όμως, να διευκολύνουν την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και την αντιμετώπιση των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων, δήλωσαν ότι παραιτούνται της μισθοδοσίας τους. Να μου επιτρέψετε όμως να πιαστώ από αυτό που είπατε και από αυτό το ζήτημα. Είναι ένα θέμα το οποίο λύθηκε με τον τρόπο που σας είπα. Και να σας πω ότι εμείς, στην ΕΡΤ, κάναμε ήδη πολύ μεγάλα βήματα... 

Σχόλιο:
Υπάρχουν λέει δηλώσεις με τις οποίες οι κα Αγάτσα και ο κ. Ασπραδάκης ζήτησαν να διακοπεί και να παγώσει η μισθοδοσία τους.
Από πότε όμως Κε Εκπρόσωπε;
Aπό πότε;
Γιατί μέχρι τις 15 Ιαν.10, δηλαδή επί 3 μήνες (μετά τις εκλογές) τα "έπαιρναν" τα λεφτά.
Πληρωνόντουσαν για 3 μήνες 2 μισθούς, ή μήπως είναι αλλιώς;
Αμ το άλλο της ΕΡΤ ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο, αυτό τι σας λέει;
Για σοβαρευτείτε και κόψτε την πλάκα, γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της.....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΚΥΟΣ" Κοι ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.