Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Ο Αβραμόπουλος για την ακύρωση της Ελληνοαλβανικής συμφωνίας


Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α΄ Αθηνών, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, αναφερόμενος στην ακύρωση, από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας, της Ελληνοαλβανικής συμφωνίας, για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών (χωρικά ύδατα, υφαλοκρηπίδα) μεταξύ των δύο χωρών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τα διεθνή θέματα, δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο εσωτερικής εκμετάλλευσης, ούτε από τις κυβερνήσεις, ούτε από τα κόμματα, ούτε και από τους πολιτικούς. Αναμένουμε από το Υπουργείο Εξωτερικών να κάνει τα απαραίτητα διαβήματα, και να μας ενημερώσει επισήμως για τους λόγους που οδήγησαν το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας στην απόφαση αυτή, και για την επίσημη θέση της Αλβανικής κυβέρνησης». 

Σχόλιο:
Το θέμα είναι ιδιαιτέρως σοβαρό και το είχαμε αναδείξει στο άρθρο μας Τα χάσαμε τα σύνορα πατριώτ...
Πόσο σοβαρό είναι τελικά το θέμα, μπορεί να μας πεί το ΥΠΕΞ;;
Σε κάθε περίπτωση τι άλλαξε και ακύρωσαν την συμφωνία οι “φίλοι” και γείτονες Αλβανοί;;
Aυτό δεν σας προβληματίζει Κοι του ΠΑΣΟΚ, τι συνέβη άραγε, τι άλλαξε, τι διαφοροποιήθηκε;;;
Τα χάσαμε τα σύνορα πατριώτ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.