Ταξίδι στο Σινικό τείχος

Η εμπειρία
















Το Σινικό τείχος εκτείνεται μια εντυπωσιακή 6.400 χιλιομέτρων, και δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη δομή χτίστηκε από τον άνθρωπο, από την άποψη της επιφάνειας, αλλά και από την άποψη της μάζας. Ξεκινώντας στα ανατολικά από Shanhaiguan να Lop Nur στη Δύση, αυτό το τεράστιο αμυντικό σύστημα περικοπές στο νότιο άκρο της Έσω Μογγολία με τις ιστορίες των δυναστειών από πολύ καιρό πριν. Εικάζεται ότι για να χτιστεί το Σινικό Τείχος χρειάστηκαν πάνω από 2 με 3 εκατομμύρια Κινέζους κατά τη διάρκεια πολλών αιώνων. Προηγούμενα τμήματα της ημερομηνίας Σινικό Τείχος πίσω στο 200BC, και η τελική τμήματα που προστίθενται κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Μινγκ (1368-1644) το οποίο βαθμονομείται μόλις πάνω από 200 χρόνια. Ως επί το πλείστον μικρό παραμένει από τα πιο σεβάσμια τμήματα της το Σινικό Τείχος, τα οποία χτίστηκαν μεταξύ 200BC - 220BC από τον πρώτο αυτοκράτορα της Κίνας, Qin Shi Haung, ώστε να πιάσει το τελευταίο αναλαμπές των τμημάτων αυτών να είναι σίγουρος για να τεθεί αυτό σε σας κατάλογο των προορισμών προτεραιότητας.

Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθεί το Σινικό Τείχος της Κίνας είναι Μαΐου, ακολουθούμενη από το υπόλοιπο της θερινής περιόδου, τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο. Θα μπορεί να σας αφήσει με ευκολία να διερευνήσει το Σινικό Τείχος δεν το συνωστισμό των άλλων πιο αδέξιο τουρίστες, και αναχώματα των άγριων λουλουδιών είναι μόλις έρχονται σε άνθιση. Είστε μόνο ήπια σε κίνδυνο ανοιξιάτικες βροχές, αλλά αξίζει επίσης τον κίνδυνο για την πληρωμή της ένα ήσυχο και γαλήνιο εμπειρία. Εάν δεν είναι δυσμενείς για λίγο μια ζωηρότητα σε καιρό σας, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο είναι επίσης καλές εποχές για να επισκεφθείτε ένα δεν είναι τόσο χαρακτηριστική εμπειρία από το Σινικό Τείχος.




Δημοφιλείς τοποθεσίες για να επισκεφθείτε, Badaling περιλαμβάνουν, επίσης γνωστό ως "Βόρεια Pass". Το τμήμα αυτό είναι περίπου 2 ώρες μακριά από το Πεκίνο και είναι ένα από τα ευκολότερα τμήματα να ανεβαίνουν, για τους λόγους αυτούς και το γεγονός ότι έχει αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό από την παρούσα κυβέρνηση της Κίνας, κάνει αυτό το site πολύ δημοφιλείς με τους τουρίστες. Αυτό το τμήμα της το Σινικό Τείχος είναι 25,6 ft υψηλό και 16,4 ft μεγάλη. Mutianyu βρίσκεται Huairou County περίπου 45 μίλια από το Πεκίνο και περίπου τρεις ώρες από το Πεκίνο. Αυτή η προστιθέμενη απόσταση επιτρέπει κάποια διήθηση των μαζών τουριστών. Η αναίρεση αυτής της ενότητας είναι η αξιοσημείωτη κλίση. Simatai τμήμα είναι περίπου 75 χιλιόμετρα από το Πεκίνο, το Gubeikou πόλη, βορειοανατολικά της Miyun. Η έκκληση του συγκεκριμένου μέρους του τείχους είναι ο τρόπος που εμμένει στο βουνό οφείλεται σε μια τέτοια απότομη κλίση. Η εμφάνιση είναι ότι η αρχική της δυναστείας των Μινγκ, και παραμένει πολύ όμορφα στη διακριτικότητα.

Στοιχεία από: the circumference, Flickr

Σχόλια

  1. Πολύ ωραία ιδέα η ξενάγηση στο Σινικό Τείχος
    (The Great Wall of China). Ο σύνδεσμος όμως δεν δουλεύει, ελέγξτε το λίγο παρακαλώ. Περιμένουμε κι άλλες τέτοιες ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
    Άν κάνεις κλίκ στον τίτλο του άρθρου και περιμένεις λίγο λειτουργεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.