Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

Κοινωνικός τουρισμός: Αρχίζει η απογραφήΑυλαία από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2010. Περίπου 550.000 είναι οι δικαιούχοι και η απογραφή θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Μαρτίου.
Απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να έχει μαζί του ο δικαιούχος, είναι ατομικό και οικογενειακό βιβλιάριο ασθενείας θεωρημένο, αστυνομική ταυτότητα και απόσπασμα ασφάλισης 100 ημερών το 2009 για τους εργαζόμενους. Οι συνταξιούχοι θα πρέπει να έχουν ατομικό και οικογενειακό βιβλιάριο ασθενείας, αστυνομική ταυτότητα, βεβαίωση σύνταξης, και αντίγραφο εκκαθαριστικού για το φόρο εισοδήματος του 2009.
Η απογραφή θα γίνεται καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 5μμ από τα κατά τόπους γραφεία του Οργανισμού Εργατικής Εστίας:
ΑΘΗΝΑΣ Πατησίων 125
ΑΘΗΝΑΣ Αγ. Μάρκου 11
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Θίσβης 7
ΠΕΙΡΑΙΑ Ομηρίδου Σκυλίτση 19
ΤΑΥΡΟΥ Τιμοθέου Ευγενικού 5
ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Χαριλάου 30
Ν. ΙΩΝΙΑΣ- Ν. ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ 28ης Οκτωβρίου 42
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Αργυρουπόλεως 94-96
ΧΟΛΑΡΓΟΥ Αγαμέμνονος 22
ΑΙΓΑΛΕΩ Πλαστήρα 105
ΚΕΝΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Ήρας 2
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ Μ. Μητρόπουλου 49-51
Από:www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.