Νίνης : Παγκόσμια διάκριση!

news-pao-ninis-global-distinction
Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό «Don Balon», ο Σωτήρης Νίνης βρίσκεται ανάμεσα στους δέκα πιο ταλαντούχους παίκτες του κόσμου και το 2010 αναμένεται να είναι η χρονιά του.
Ο μέσος του Παναθηναϊκού κάθε λίγο και λιγάκι δέχεται την παγκόσμια αναγνώριση καθώς το ταλέντο του έχει περάσει εδώ και αρκετά χρόνια τα ελληνικά σύνορα. Ο «Έλληνας Κακά», όπως τον έχουν παρομοιάσει και αποκαλέσει, είναι ο παίκτης που συμπληρώνει την δεκάδα του ισπανικού περιοδικού «Don Balon» με τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου.
Το έντυπο έχει και μια μικρή παρουσίαση του διεθνή άσου που αναφέρει : «Η λίστα ολοκληρώνεται με τον Σωτήρη Νίνη, τον 19χρονο μέσο που φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και χαρακτηρίζεται ως ο Ελληνας Κακά. Τα τελευταία χρόνια ο νεαρός άσος αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο με την φανέλα του Παναθηναϊκού και μόνο λόγω της τιμής που του έχουν βάλει (15 εκατ.) έχουν φρενάρει το ενδιαφέρον τους μέχρι τώρα αρκετοί σύλλογοι.
Μπορεί να μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που σε λίγους μήνες θα κλείσει τα  είκοσί του χρόνια, όμως ο Σωτήρης Νίνης αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα από την ηλικία των 16. Είναι μέσος, του αρέσει να επιτίθεται από τα πλάγια έτσι ώστε να μπορεί να αναδεικνύει τα δύο μεγάλα του προσόντα: Την ντρίπλα και την ταχύτητα».
Οι υπόλοιποι εννέα ποδοσφαιριστές πέραν του Σωτήρη Νίνη είναι οι : Λουκακού (Αντερλεχτ), Κουτίνιο (Βάσκο Ντα Γκάμα), Μουνιάιν (Μπιλμπάο), Σούμποτιτς (Ντόρτμουντ), Ροντρίγκεζ (Μπάνφλιντ), Ράμσεϊ (Αρσεναλ), Σακό (Παρί Σεν Ζερμέν), Γιόβετιτς (Φιορεντίνα), Ντζαγκόεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).
Aπό: i-Live.gr news

Σχόλια