Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

Ο Βουλγαράκης έτοιμος να μιλήσει


 Η υπόθεση Βατοπέδι επανέρχεται στη Βουλή και οι συζητήσεις στο παρασκήνιο δίνουν και παίρνουν σχετικά με τη στάση που θα τηρήσουν τα στελέχη της Ν.Δ. το όνομα των οποίων έχει εμπλακεί στην υπόθεση. Η άποψη που κυριαρχεί είναι να μην προσέλθουν στην εξεταστική αλλά να καταθέσουν με υπόμνημα, θεωρώντας ότι έχουν ήδη πει ό,τι είχαν να πουν στην εξεταστική που ολοκλήρωσε το έργο της πριν από μερικούς μήνες.
Έγκυρες πληροφορίες του espreso news όμως αναφέρουν ότι ο Γ. Βουλγαράκης  έχει αποφασίσει να προσέλθει στην εξεταστική επιτροπή και να μιλήσει για όλα. Ο πρώην υπουργός λέει στους στενούς συνομιλητές του ότι επιθυμεί την αποκατάσταση του ονόματός του για την οποία είναι αποφασισμένος να δώσει μάχη με όλα τα μέσα που διαθέτει.. Η συνέχεια αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα, ιδιαιτέρως αν ο Γ. Βουλγαράκης  έχει στα χέρια του στοιχεία τα οποία δεν είχε παρουσιάσει στην προηγούμενη εξεταστική επιτροπή, είτε για να καλύψει την κυβέρνηση, είτε γιατί πίστευε ότι θα έχει την υποστήριξη της Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.