Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

Θα "Μπούν" τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ;;


Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα της  FOCUS , η Ελλάδα δεν θα περιμένει την απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης και  πιθανότατα θα ζητήσει "μη νομική" επίλυση της διαφοράς της ονομασίας, κατά παράβαση της προσωρινής συμφωνίας.


Αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα,  σημαίνει ότι η Ελλάδα θα μπορούσε κάτω από προϋποθέσεις, να δεχτεί τα Σκόπια να γίνουν μέλος του ΝΑΤΟ, με το όνομα FYROM και η χώρα να χάσει την διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.