Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ... ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!!!!


 Έκκληση στον πατριωτισμό των αγροτών, να ανοίξουν τα μπλόκα και να προσέλθουν στον εξαγγελθέντα διάλογο για την νέα αγροτική οικονομία, απηύθυνε χθες από τη Βουλή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου,

Πιό συγκεκριμένα μεταξύ άλλων ανέφερε
«Δεν επικαλούμαι τον πατριωτισμό για να κρύψω τα προβλήματα, αλλά είναι μια αλήθεια ότι η αξιοπιστία της χώρας μας κρίνεται καθημερινά. Ό,τι λέγεται αποδελτιώνεται και πηγαίνει στα γραφεία του κάθε οικονομικού παράγοντα διεθνώς. Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου - είναι στο στόχαστρο η Ελλάδα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είμαστε ακόμα πιο υπεύθυνοι. Η απουσία πατριωτικής προσπάθειας θα βλάψει όλους - και ιδιαίτερα τους πιο αδύναμους, την αγροτιά».


Ας δούμε όμως φίλοι μου τι είναι ο πατριωτισμός:
Η ανιδιοτελής αγάπη για την πατρίδα, η φιλοπατρία, η συναισθηματική σχέση με τον εθνικό χώρο.
Είναι με άλλα λόγια η αγάπη για την πατρίδα με ενέργειες που δεν αποβλέπουν στο προσωπικό, στο ατομικό συμφέρον.
'Οταν ο ίδιος ο Κος Πρωθυπουργός και οι σημερινοί υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, πήγαιναν επί ΝΔ στα μπλόκα των αγροτών, η κίνηση αυτή τι ήταν;
Tι ακριβώς ήταν;
Ήταν "πατριωτική" κίνηση;
Δεν απέβλεπε σε προσωπικά, πολιτικά και ατομικά συμφέροντα;
Σε τι αποσκοπούσε, μπορεί να μας πει κανείς για να καταλάβουμε δηλαδή...
Όταν "τάζατε" λεφτά και υποσχέσεις, τα κίνητρά σας ήταν ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ;ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ... ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.