Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

Η σκληρή δουλειά, εγκυμονεί κινδύνους.....ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "ΒΗΜΑ FM 99,5"

Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Αρχικά να πω για να διορθώσω κάποια κακή εικόνα που υπάρχει ως προς αυτό. Η κ. Μπατζελή, μέχρι προχθές το βράδυ, ήταν στις Βρυξέλλες, ταξίδευε τα μεσάνυχτα. Το «διαθεσμικό» είναι ένα όργανο.....συζήτηση ενδελεχής γι’ αυτό.
Από εκεί και πέρα, υπάρχει μια συνεχής σύσκεψη και διαβούλευση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης την κ. Μπατζελή, η οποία 24 ώρες το 24ώρο εργάζεται γι’ αυτό σε συνεργασία με την κυβέρνηση. Χθες το βράδυ ήμασταν μαζί, και με τον γραμματέα του κόμματος, υπάρχει συνεχής επαφή και με τον πρωθυπουργό και με άλλους υπουργούς. Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί να βγάζουμε συμπεράσματα από συμμετοχές ή μη. Δεν υπήρχε λόγος να είναι η κ. Μπατζελή εκεί.
ΔΗΜ/ΦΟΣ: Έτσι βγάζατε και εσείς συμπεράσματα όταν ήσασταν στην αντιπολίτευση. Άμα δεν καλούσε ο Καραμανλής το Σουφλιά, για ένα θέμα του Σουφλιά, το κάνατε σημαία.
Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Να μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν έχουμε καμία σχέση με το τι έκανε ο Καραμανλής. Εμείς εργαζόμαστε σκληρά, 20 ώρες το 24ώρο, με απανωτά υπουργικά συμβούλια, με συσκέψεις. Τώρα το μεσημέρι, υπάρχει άτυπο υπουργικό συμβούλιο. Εμείς κάναμε μέχρι τώρα πέντε συσκέψεις, σε κυβερνητικό επίπεδο και τόσα υπουργικά συμβούλια, που η Ν.Δ. δεν έκανε επί πέντε χρόνια. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά.

Σχόλιο:
Προσέξτε μην πάθετε τίποτα και έχουμε κανένα "εργατικό ατύχημα".
Μην δουλεύετε τόσο πολύ, γιατί θα πάθετε υπερκόπωση..
Όσο για τα απανωτά "τηλεοπτικά" υπουργικά συμβούλια και τις συσκέψεις, αφήστε το καλύτερα...
Δεν είμαστε από άλλο πλανήτη, έχουμε και άποψη και κρίση και αντίληψη του τι συμβαίνει.
Σε 3 μήνες 5 συσκέψεις δεν είναι και κανένα ρεκόρ Γκίνες.
Άν δε αφαιρέσουμε τις κάμερες, τον Αρχιεπίσκοπο και τους λοιπούς "Guest Stars", που να μείνει χρόνος για συζήτηση και αποφάσεις.
Σε όλα αυτά δε πρέπει να προσθέσουμε ότι Πρωθυπουργός δεν είναι και κάθε μέρα εδώ, για να βρίσκεστε όλοι μαζί η ομάδα "NBA"....
Πάντως προσέξτε γιατί η σκληρή δουλειά εγκυμονεί κινδύνους.......

1 σχόλιο:

  1. Δίκο έχει ο Πεταλωτής. Πρέπει να πληρωθούν υπερωρίες και ανθυγιεινό επίδομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.