Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2010

Τα "Γονατογραφήματα"


Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, σε σχέση με την κυβερνητική τροπολογία για το φόρο στις γονικές παροχές κ.λ.π., έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Επειδή η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν έχει καταλήξει σε συγκεκριμένες θέσεις για τα προβλήματα της οικονομίας και ως εκ τούτου δεν μπορεί να εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο εξόδου της χώρας από τη κρίση, είναι μοιραίο να καταφεύγει σε νομοθετικές πρωτοβουλίες που είναι γραμμένες στο γόνατο. Όπως είναι ευνόητο, αναφερόμαστε στην, περιβόητη πλέον, κυβερνητική τροπολογία για τους φόρους στις γονικές παροχές, η οποία, αφού έφτασε στη Βουλή μέσα στις γνωστές κωμικοτραγικές συνθήκες, προκύπτει τώρα ότι είναι υπό αναθεώρηση. Γιατί, εκτός των άλλων προβλημάτων που παρουσιάζει, είναι προφανές ότι είναι αντίθετη και προς το Σύνταγμα.
Η Νέα Δημοκρατία καλεί, για μια φορά ακόμη, την Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να αφήσει τις προχειρότητες, τους αυτοσχεδιασμούς και τα “γονατογραφήματα” και να ασκήσει υπεύθυνη και αποτελεσματική πολιτική στον κατ’ εξοχήν ευαίσθητο χώρο της οικονομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.