Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010

Δόθηκαν λύτρα 5,5 εκατ.$, για την απελευθέρωση του "Maran Centaurus";;
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του thestar.com και aljazeera, πριν λίγες ώρες, ένα αεροσκάφος πέταξε στο deck του "Maran Centaurus" λύτρα.
Στο "Maran Centaurus" που μετέφερε 2 εκατ. βαρέλια πετρελαίου, επέβαιναν 9 Έλληνες, 2 Ουκρανοί, 1 Ρουμάνος και 16 Φιλιππινέζοi.

Τα λύτρα εκτιμώνται σε 5,5 ως 7 εκατ.$ και δόθηκαν για την αποδέσμευση του πλοίου που βρισκόταν υπό κατάληψη απο 29 Νοε.09, στον Ινδικό ωκεανό κοντά στις Σεϋχέλλες.
Οι πυροβολισμοί και οι διαμάχες που είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μας Το "Maran Centaurus", άλλαξε "πειρατικά" χέρια έλαβαν χώρα πριν την ρίψη των λύτρων.
Το πλοίο σύμφωνα με πληροφορίες εγκαταλείφθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.