40 χρόνια Zoom ...



Η μπουάτ ΖΟΟΜ στην Πλάκα, γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας της και παραμένει - σε πείσμα των καιρών - νέα, ζεστή, συνεπής και φιλική στην πρόθεσή της να ψυχαγωγήσει τους θαμώνες που θ’ ανέβουν με εμπιστοσύνη τα σκαλιά της.
Πολλά ωραία θα συμβούν κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, σε αυτό τον μικρό και φιλόξενο χώρο. Θα παρελάσουν από κει πολλοί από τους πασίγνωστους σήμερα τραγουδιστές και δημιουργούς, που έκαναν τότε στη σκηνή του ΖΟΟΜ τα πρώτα τους βήματα.

Η λειτουργία του ΖΟΟΜ για την φετινή χρονιά θα έχει ως εξής:
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η Μελίνα Τανάγρη, το Τρίφωνο και το νεανικό γκρούπ Δίδυμο θα ξεκινούν την μουσική παράσταση στις 22.30.
Η διάρκεια του προγράμματος είναι τρεις ώρες.
Τη Δευτέρα και τη Τρίτη, το πρόγραμμα θα ξεκινά στις 21.15.
Αυτές τις δύο μέρες θα δίνει το παρόν του και ένας καλεσμένος που θα τραγουδά 10 δικά του τραγούδια, παρέα με την Μελίνα Τανάγρη και το Τρίφωνο.

Πρώτος καλεσμένος του ΖΟΟΜ ο Γιάννης Κότσιρας.
Επίσης, κάθε Τετάρτη, οι βραδιές θα είναι αφιερωμένες σε Έλληνες και ξένους ποιητές. Θα προβάλλονται μικρά φιλμ σχετικά με την προσωπικότητά τους και θα διαβάζονται ποιήματά τους από διακεκριμένους Έλληνες ηθοποιούς. Όσων από αυτούς τους ποιητές έχουν μελοποιηθεί ποιήματα, αυτά θα ερμηνεύονται από το Τρίφωνο.
Με την έναρξη της νέας χρονιάς στο εβδομαδιαίο μουσικό ταξίδι του ΖΟΟΜ θα προστεθεί η Μαρίζα Κωχ.

Aπό: Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης



Σχόλια