Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

12χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο και έτρεχε βολίδα

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις προς τους γονείς να λαμβάνουν μέτρα ώστε οι ανήλικοι να μην μπορούν να οδηγούν παράνομα μηχανοκίνητα οχήματα, μια νέα υπόθεση σοβαρών τροχαίων παραπτωμάτων από ανήλικο πρόσωπο διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα. Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στη 01:00, στις 24 Ιανουαρίου του 2010, στη λεωφόρο Φανερωμένης, μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει, αφού το όχημα του κινείτο με ταχύτητα 110 χιλιομέτρων την ώρα, αντί 50 χιλιόμετρα.
Ωστόσο, ο οδηγός αγνόησε το σήμα και πέρασε πολύ κοντά από γυναίκα αστυνομικό με αποτέλεσμα να την κτυπήσει.
Το όχημα κατευθύνθηκε στον κυκλικό κόμβο Φανερωμένης και εισήλθε σε αυτόν αντίθετα από το ρεύμα κυκλοφορίας, με κίνδυνο να κτυπήσει σε οχήματα, που κινούνταν κανονικά στον κυκλικό κόμβο.
Από εξετάσεις, που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα είναι ιδιοκτησία 50χρονης, ενώ οδηγός του κατά το χρόνο που συνέβησαν τα πιο πάνω παραπτώματα ήταν ο 12χρονος γιος της.
Τόσο ο ανήλικος οδηγός όσο και η μητέρα του ανακρίθηκαν, ενώ η 50χρονη κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.
Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Aπό:ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.