Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2010

1.137 αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν στη Γαλλία την Πρωτοχρονιά !!


Στη Γαλλία, το αλλόκοτο έθιμο του εμπρησμού αυτοκινήτων τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, που καθιερώθηκε τα τελευταία επτά χρόνια, συνεχίστηκε και φέτος παρά την ισχυρή παρουσία της αστυνομίας.

Ελάχιστα μειωμένος σε σύγκριση με την Πρωτοχρονιά του 2009 ήταν φέτος ο αριθμός των εμπρησμών αυτοκινήτων στη Γαλλία. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση ερίζουν για το ποια θα πρέπει να είναι η κατάλληλη αντιμετώπιση του προβλήματος. 

Από: Deutsche Welle

Σχόλιο:

Εδώ που φτάσανε τα τέλη κυκλοφορίας, νομίζω ότι το έθιμο αυτό θα "ταιριάζει" πολύ στους Έλληνες....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.