100 μέρες σιωπής


Έχουν περάσει εκατό ημέρες από τη μέρα που το πασοκ ανέλαβε την εξουσία και το μεγάλο επίτευγμα της νέας κυβέρνησης είναι η σιωπή των Μ.Μ.Ε.
Εδώ και εκατό ημέρες κανένα Μ.Μ.Ε δεν αναφέρετε στα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη και κανένας δημοσιογράφος δεν παριστάνει τον προστάτη των φτωχών και των "αδυνάτων".
Κανένα ΜΜΕ δεν ασχολείται με την τιμή της αμόλυβδης βενζίνης που έχει σκαρφαλώσει στο 1,15¤ και τα μέτρα που πρέπει να πάρει η κυβέρνηση για να μας προστατέψει από τυχόν αισχροκέρδεια των εταιριών πετρελαίου!
Κανένα ΜΜΕ δεν ασχολείται με την ανεργία που αυξάνεται καθημερινά όλο κ περισσότερο και με τα μέτρα που πρέπει να πάρει η κυβέρνηση για να την περιορίσει.
Κανένα ΜΜΕ δεν ασχολείται με τις τιμές των προϊόντων στα ράφια των super market .
Κανένα ΜΜΕ δεν ασχολείται με τον χαμηλοσυνταξιούχο και το αν και πως τα βγάζει πέρα με την σύνταξη που παίρνει και τον αν θα δοθεί αύξηση στους χαμηλοσυνταξιούχους.
Κανένα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκε φέτος με το επίδομα θέρμανσης λές και φέτος μας ζεσταίνει εδώ στην Β. Ελλάδα ο ήλιος του πασοκ και όχι το πετρέλαιο.
Αντίθετα όλα τα ΜΜΕ μας ενημερώνουν καθημερινά για τις τιμές των spread των ομολόγων λες και είναι προϊόν που θα το βρούμε στα ράφια του παντοπωλείου της γειτονιάς μας!
Ολα τα παραπάνω είναι το επίτευγμα των 100 πρώτων ημερών της νέας κυβέρνησης, δηλαδή η σιωπή των ΜΜΕ σε ότι αφορά την καθημερινότητα του πολίτη και ο αποπροσανατολισμός του με θέματα τύπου "Καλλικράτη" στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Υ.Γ το γεύμα που παρέθεσε χθές ο κύριος πρωθυπουργός στους διευθυντές των εφημερίδων ,τι νόημα είχε? Αν το πλήρωσε απο την τσέπη του καλά έκανε και τους τραπέζωσε αν όμος τον λογαριασμό τον πλήρωσε ο λαός τότε αυτό είναι δημόσια σπατάλη εν καιρό οικονομικής κρίσης!

Σχόλια