Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009

"Όλα στο Φώς, Όλα στο Ιντερνετ" ακόμη και τα UFO !!!
Οι Βρετανοί που θεωρούν ότι είδαν στον ουρανό κάποιο άγνωστο αντικείμενο, δεν θα έχουν πια που να αποτανθούν, καθώς το υπουργείο Άμυνας έκλεισε την υπηρεσία τηλεφωνικής γραμμής, την ιστοσελίδα και e - mail, η οποία συγκέντρωνε και μελετούσε αναφορές για UFO.


Τα νέα είναι καλά όμως, η υπηρεσία "θα μεταφερθεί" στην Ελλάδα...
Η απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη, την νέα πρωτοποριακή, "ανοιχτή" και αμφίδρομη "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" και το γεγονός ότι όλα θα "βγαίνουν στο φως" ακόμα και τα UFO !!!

Ότι περίεργο λοιπόν συμβαίνει (στην γη η στον αέρα) και το δείτε μπορείτε να το καταγράφετε και να το προωθείτε ηλεκτρονικά, στην αρμόδια ιστοσελίδα που θα δημιουργηθεί...και θα ονομάζεται Σ.Κ.ΑΤΑ (Σελίδα Καταγραφής Αγνώστου Ταυτότητας Αντικειμένων)...

Σημείωση: Προφανώς και πρόκειται για μια "χιουμοριστικής διάθεσης" είδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.