Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009

To 2023 και "Βλέπουμε"....


Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο "Newsweek Journal" , ο Νταβούτογλου  ρωτήθηκε, για το πώς βλέπει τον εαυτό του και την Τουρκία σε 10 χρόνια.


“Βλέπω μια χώρα που έχει καταφέρει την οικονομική ενσωμάτωση και έχει σταθερές σχέσεις με τους γείτονες. Βλέπω επίσης μια χώρα η οποία έχει γίνει πλήρες μέλος της Ε.Ε.
Βλέπω μια Τουρκία η οποία διατηρεί έναν αποτελεσματικό ρόλο στο ΝΑΤΟ και που είναι επίσης ένας σημαντικός "παίχτης", όχι μόνο στα θέματα ασφάλειας αλλά και στους οικονομικούς οργανισμούς όπως το G-20.


Δεν πιστεύω ότι αυτοί οι στόχοι δεν μπορούν να επιτευχθούν μέχρι το 2023, 100η επέτειος της Τουρκικής Δημοκρατίας,  ανέφερε ο Νταβούτογλου.


Σχόλιο:
Ζήσε Μάη να φας Τριφύλλι......
Αι Σιχτίρ.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.