Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009

Αρχίζει το "Rock" : Ερχονται οι " Moody's "...


Σήμερα έρχεται στην Ελλάδα κλιμάκιο του οίκου Moody's προκείμενου να συντάξει έκθεση αξιολόγησης για την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας.
Ο κύριος σκοπός είναι να μελετήσει και να σταθμήσει την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και των βασικών μεγεθών της, προκειμένου, κατόπιν, να αποφασίσει για το αν θα πρέπει να προχωρήσει ή όχι σε νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας.

Σχόλιο:
Δεν "πα να έρθουν" και οι  "Moody Blues", έτσι και αλλιώς Rock είμαστε....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.