Merry (Sexy) Christmas III


Επιμέλεια: Βαγγέλης Σταματόπουλος
Να'μαστε πάλι εδώ! Την ώρα που όλος ο κόσμος κάνει τις ετοιμασίες του για την έλευση της νέας χρονιάς και δεκαετίας αποχαιρετώντας παράλληλα τα αθλητικά γεγονότα του 2009 που τον έκαναν να ενθουσιαστεί, να δακρύσει και να συγκινηθεί, το SPORT 24 πήρε ηδη θέση για τη δική του ξεχωριστή ανασκόπηση.
Καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς παρακολουθήσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και... ζήλο όλα τα "ζουμερά" θέματα από το χώρο του αθλητισμού που απασχόλησαν την παγκόσμια φίλαθλη κοινή γνώμη, και μετά από μία μαραθώνια αξιολόγηση και επεξεργασία έχουμε τη χαρά να σας τα "σερβίρουμε' ως το πλέον "πιπεράτο" ορεκτικό για τη βραδιά των Χριστουγέννων.
Οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Αντριάνο, Ρονάλντο, Ροναλντίνιο, Ζερμέν Ντεφόε, Ντιέγκο, Ίκερ Κασίγιας είναι μερικοί μόνο από τους "άτακτους" της χρονιάς που τράβηξαν πάνω τους τα φώτα των σκανδαλοθηρικών ΜΜΕ με τις αμέτρητες ερωτικές τους "περιπέτειες", ενώ περίοπτη θέση στα 24 πιο "καυτά" γεγονότα του 2009 έχουν φυσικά οι σέξι φωτογραφήσεις των WAGS, τα γυμνά ημερολόγια ομάδων, οι δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση, οι "hot" αποκαλύψεις, οι αισθησιακοί χοροί και τόσα άλλα...

Εσείς από την πλευρά σας δεν έχετε παρά να κάτσετε αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού σας και να απολαύσετε τη ροζ πλευρά του αθλητισμού τους τελευταίους 12 μήνες, και εμείς -τι άλλο;- από το να σας ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά Merry (Sexy) Christmas!


1. Ο αθλητικός Τύπος ασχολήθηκε έντονα το καλοκαίρι του 2009 με τον Ντιέγκο λόγω της μεταγραφής του από τη Βέρντερ Βρέμης στη Γιουβέντους, ωστόσο ο Βραζιλιάνος μέσος είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των γερμανικών σκανδαλοθηρικών ΜΜΕ πολύ πολύ νωρίτερα...

Στις αρχές του έτους αποκαλύφθηκε πως έχει αναπτυχθεί ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ του παίκτη και της διάσημης ποπ τραγουδίστριας και στιχουργού, Σάρα Κόνορ, ενώ η επίσημη επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε τον Ιούλιο, όπου ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον 24χρονο Ντιέγκο να απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ίμπιζα -λίγο πριν παρουσιαστεί από τους "μπιανκονέρι"- συντροφιά με την 29χρονη Γερμανίδα. Μάλιστα οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η "Bild" αποδεικνύουν ότι "εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος..."

2. Στην ταινία "Αυτό που θέλουν οι γυναίκες", ο Μελ Γκίμπσον χρειάστηκε να πάθει ατύχημα μέσα στο σπίτι του για να αποκτήσει μια μοναδική ικανότητα να διαβάζει τη σκέψη του "ωραίου φύλλου". Υπάρχει όμως και πιο ανώδυνος τρόπος για να ανακαλύψει κανείς την γυναικεία ψυχοσύνθεση (η έστω ένα ψήγμα της) και αυτός δεν είναι άλλος από το να διαβάσει τα αποτελέσματα έρευνας που δημοσίευσε το ιταλικό περιοδικό "Novella 2000" με τη συμμετοχή 280 γυναικών, που δήλωσαν πως γνωρίζουν τον κόσμο του ποδοσφαίρου αλλά και τους ποδοσφαιριστές.

Επί τροχάδην έχουμε και λέμε λοιπόν: Στην ερώτηση "με ποιον ποδοσφαιριστή θα πρόδιδαν ερωτικά τον σύντροφό τους" ο Τζενάρο Γκατούζο έρχεται πρώτος με 33%, ενώ ο Λούκα Τόνι σαρώνει σε όλες τις άλλες κατηγορίες: αρχηγός στην 11αδα με τους πιο σέξι ποδοσφαιριστές, πιο σέξι παίκτης μεταξύ 150 υποψηφίων αλλά και ιδανικός πρωταγωνιστής για τολμηρό ημερολόγιο με γυμνές πόζες...

3. Η Εύα Ρόομπ είχε γίνει ευρέως γνωστή στα τέλη του 2008, όταν πήρε την απόφαση μετά από δύο σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με τη φανέλα της Νυρεμβέργης να κρεμάσει τα παπούτσια της και να ξεκινήσει μία νέα καριέρα, αυτή τη φορά ως ηθοποιός σε ταινίες πορνό.

Στην ανατολή του 2009 φρόντισε να αποδείξει πως δικαιολογημένα έκανε αυτή την στροφή στην καριέρα της (στροφή στην... ποιότητα όπως συνηθίζεται να λέγεται), καθώς προχώρησε σε άκρως αισθησιακές πόζες για τις ανάγκες περιοδικού. Το ντεσού μάλιστα στην όλη ιστορία είναι πως η "καυτή" φωτογράφησή της έλαβε χώρα σε μέρη όπως το Πλανητάριο, ο υπόγειος σιδηρόδρομος, τοίχοι με γκράφιτι, ακόμα και πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτου!

4. Στη σύγχρονη εποχή τα ιατρικά βοηθήματα έχουν γίνει καλώς ή κακώς κομμάτι του αθλητισμού, όμως το να φτάσουν κάποιοι παίκτες ακόμα και στη λύση του... βιάγκρα για να αντεπεξέλθουν στις "υψηλές" απαιτήσεις ενός αγώνα, ε αυτό είναι κάτι που ξεπερνάει τα όρια της λογικής. Και όμως, το ιατρικό επιτελείο της Γκρέμιο ανακοίνωσε τον περασμένο Ιανουάριο πως θα το χορηγούσε στους παίκτες για τους αγώνες του Κόπα Λιμπερταδόρες που θα έδιναν σε υψόμετρο 2.500 μέτρων στην Κοτσαμπάμπα και στη Μπογκοτά.

Το αιτιολογητικό ήταν πως "το βιάγκρα αυξάνει και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, κάτι που μπορεί να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να έχουν καλύτερη απόδοση όταν αγωνίζονται σε μεγάλο ύψος". Τον Απρίλιο μάλιστα, ο πρώην φυσιοθεραπευτής της Μπλούμινγκ του Σάντα Κρους (πρώτη κατηγορία Βραζιλίας) αποκάλυψε πως είχε χορηγήσει μέσα στο 2008 σε αρκετούς παίκτες της ομάδας -εν αγνοία τους- το περίφημο μπλε χάπι, προκειμένου να έχουν καλύτερη απόδοση στο Λα Πας με υψόμετρο 3.500 μέτρα.

5. Μπορεί το 2009 να μην ήταν καθόλου καλη χρονιά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με δεδομένο πως δεν πήρε κάποιον τίτλο και υποχρεώθηκε να παρακολουθήσει την "μισητή" αντίπαλό της Μπαρτσελόνα να κατακτά τον αριθμό-ρεκόρ των έξι τροπαίων, ωστόσο υπάρχει ένας παίκτης της που δεν μπορεί να είναι δυσαρεστημένος από τα "δώρα" που του έφερε ο Άη-Βασίλης. Ο λόγος για τον Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος πέρα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του σε Ισπανία και Ευρώπη που επιβραβεύτηκαν με τον τίτλο του κορυφαίου γκολκίπερ της χρονιάς, "έκλεψε την καρδιά" δύο σέξι γυναικών.

Αρχικά είχε στο πλευρό του την 27χρονη Ισπανίδα φωτομοντέλο Αριάδνε Αρτίλες, ενώ μέσα στο καλοκαίρι τα ΜΜΕ στην Ιβηρική χερσόνησο αποκάλυψαν το έντονο φλερτ του γκολκίπερ των "μερένγκες" με την Σάρα Καρμπονέρο. Λεπτομέρεια; Η 25χρονη Ισπανίδα είναι δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού "Telecinco" ενώ σύμφωνα με το διάσημο ξένο ανδρικό περιοδικό FHM είναι η πιο σέξι αθλητική ρεπόρτερ στον κόσμο για τη χρονιά που ολοκληρώνεται... Το "γκελ" του Κασίγιας στις γυναίκες είναι μάλιστα τόσο μεγάλο, ώστε να περικυκλώνεται από αρκετές φανατικές θαυμάστριές του μέσα σε ασανσέρ (!) σε ένα από τα σποτ που γύρισε για λογαριασμό ασφαλιστικής εταιρίας.

6. Όλα τα παραπάνω όμως που αποδίδονται στον Ίκερ Κασίγιας ωχριούν μπροστά στο απόλυτο sex-symbol του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στην εποχή μας, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν αναστάτωσε μόνο τους αντίπαλους αμυντικούς και τερματοφύλακες αλλά και το γυναικείο φύλλο, με τον αριθμό των κατακτήσεών του να συναγωνίζονται με χαρακτηριστική άνεση τον αριθμό των τερμάτων που πέτυχε μέσα στο 2009 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Εθνική Πορτογαλίας (και να είστε σίγουροι ότι πέτυχε πολλά γκολ και για τις τρεις ομάδες)!

Καταρχήν έχει δύο δεδηλωμένες θαυμάστριες, την "Miss Manchester" Λουίς Κλιφ και το μοντέλο από τη Βουλγαρία Ντανιέλα Αρνάουτ. Επιπλέον, πέρασε -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- μία "καυτή" βραδιά με το μοντέλο Άλις Γκούντγουιν, φλέρταρε με τη νεότερη αδερφή του Ζουλιάνο Μπελέτι, Λουάλα, ενώ οι γυναίκες που πέρασαν για μεγαλύτερο διάστημα από τη ζωή του (πάνω δηλαδή από ένα 24ωρο...) ήταν η διάσημη Αμερικανίδα κληρονόμος Πάρις Χίλτον με την οποία υπήρχε έντονο love-story, και η 21χρονη Ραφαέλα Φίκο, μοντέλο από την Ιταλία.

Φυσικά το ερωτικό γαϊτανάκι με πρωταγωνιστή τον "CR9" δεν τελειώνει εδώ. Μέσα στο 2009 υπήρχε επίσης η Λετίτσια Φιλίπι με τις "αποκαλύψεις" της για τη σχέση της με τον Πορτογάλο, τα σενάρια που τον έφερναν να γιορτάζει τη μεταγραφή του στη Ρεάλ κλείνοντας σουίτα στο Λας Βέγκας και έχοντας συντροφιά δύο νεαρές κοπέλες, καθώς και η απρόοπτη συνάντηση που είχε με την Νερέιδα Γκαγιάρδο και οι "πιπεράτες" αποκαλύψεις σε τηλεοπτική εκπομπή από την άλλοτε αγαπημένη του.

Όσοι αναρωτιέστε αν υπάρχει γυναίκα που να αντιστέκεται στην γοητεία του Κριστιάνο η απάντηση λέγεται Σόφι Ριντ (οπαδός της Λίβερπουλ by the way), ενώ μάθαμε τέλος πως ο Πορτογάλος χρησιμοποιεί το Facebook αλλά και το Msn για να κάνει "καμάκι" σε κοπέλες! Πόσα περισσότερα να κάνει ο άνθρωπος το 2010; Η απάντηση σε 12 μήνες από τώρα...

7. Τον τίτλο της πιο "εντυπωσιακής ομάδας" για το 2009 τον έχει κερδίσει πανάξια η εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών της Κροατίας, με όλες τις παίκτριες να παίρνουν μέρος σε μία άκρως αποκαλυπτική φωτογράφηση για τις ανάγκες ημερολογίου, το οποίο κυκλοφόρησε στη γειτονική χώρα τον περασμένο Ιανουάριο. Αν έχετε κάτι καλύτερο υπόψη σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη αν κάνετε κλικ εδώ.

8. Όταν ακούς την φράση "η WAG της χρονιάς στη Μπουντεσλίγκα" τότε δεν χρειάζεται να κάνεις μεγάλη παύση πριν σκεφτείς ότι η αναφορά αυτή γίνεται για τη Νίβες Σέλσιους, το μοντέλο από την Κροατία που κέρδισε τεράστια δημοσιότητα μαζί με τον σύζυγό της και ποδοσφαιριστή Ντίνο Ντρίπιτς. Αρχικά έγινε γνωστή αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτική συνέντευξη πως έκανε σεξ με το σύζυγό της στο κέντρο του "Μάξιμιρ Στάντιουμ" του Ζάγκρεμπ (!), γήπεδο που φιλοξένησε την επόμενη ημέρα την αναμέτρηση Κροατία-Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2008.

Η είδηση-βόμβα είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του παίκτη από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τη μετακίνησή του στην Καρλσρούη, με τον ίδιο μάλιστα να παίρνει άδεια από τη νέα του ομάδα για να φοράει τη φανέλα με το Νο 69 (περιττά τα σχόλια...) αλλά να βλέπει το αίτημά του να απορρίπτεται από τη γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Ακολούθως, η Νίβες Σέλσιους απέκτησε εβδομαδιαία στήλη στην "Bild" παρουσιάζοντας σε ένα άρθρο της τους 10 πιο σέξι παίκτες που παίζουν στη Μπουντεσλίγκα, ενώ έκανε το ανδρικό κοινό να... αλληθωρίσει με τις "hot" φωτογραφήσεις της για το FHM αλλά και ένα περιοδικό στην Αδριατική.

Σαν να μην έφταναν αυτά, έδωσε μέσω της στήλης της 8 "καυτές" συμβουλές σε γυναίκες προκειμένου να ρίξουν στο... κρεβάτι έναν ποδοσφαιριστή, ενώ σε έλεγχο που της έγινε αυτό το μήνα καθώς οδηγούσε, προτίμησε να δείξει -αντί για ταυτότητα και άδεια οδήγησης- το πληθωρικό ντεκολτέ της, λέγοντας επιδεικτικά "Αυτή είναι η ταυτότητά μου..."

9. Τους παπαράτσι απασχόλησε το 2009 και ο Ρονάλντο, ο οποίος πέρα από τη δράση του στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα με την Κορίνθιανς, ανέπτυξε και έντονη εξωαγωνηιστική "δράση". Στις αρχές του έτους και πριν καν συμπληρωθεί ένας μήνας από τη γέννηση της κόρης του, το "φαινόμενο" εθεάθη σε κλαμπ του Σάο Πάολο συνοδευόμενος από δύο νεαρές κοπέλες με τις οποίες αντάλλασε τρυφερές αγκαλιές και φιλιά, ενώ ο Ρονάλντο υπέπεσε και σε ένα σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα το Μάρτιο.

Κάποιο βράδυ αντί να επιστρέψει στις 11 το βράδυ στο ξενοδοχείο της ομάδας όπως προέβλεπε ο εσωτερικός κανονισμός, εμφανίστηκε στις 5.30 τα ξημερώματα μετά από ξέφρενο γλέντι σε νυχτερινό κέντρο, θέλοντας μάλιστα να ανεβάσει και μία κοπέλα στο δωμάτιό του! Τουλάχιστον, οι άνθρωποι της ασφάλειας της Κορίνθιανς ήταν περισσότερο νηφάλιοι και του απαγόρευσαν κάτι τέτοιο...

10. Ο Τζένσον Μπάτον ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος το 2009 στο χώρο της F1 με την κατάκτηση του τίτλου του παγκόσμιου πρωταθλητή με την ομάδα της Brawn GP (βοήθησε μάλιστα την ομάδα του να πάρει την πρώτη θέση και στο πρωτάθλημα κατασκευαστών), όμως δεν εκτόξευσε τη δημοτικότητά του μόνο για τις επιτυχίες του μέσα από το μονοθέσιο. Η άλλη αιτία ήταν η αποκάλυψη της σχέσης του με την Τζέσικα Μιτσιμπάτα, με το 24χρονο μοντέλο από την Ιαπωνία να "κλέβει την παράσταση" στους αγώνες του Άγγλου πιλότου με την εκθαμβωτική ομορφιά της.

11. Ο Ροναλντίνιο δεν περνούσε και την καλύτερη περίοδο της ζωής του με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Μίλαν, ωστόσο πέρα από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου "πετούσε" στο πρώτο εξάμηνο του 2009. Αυτό οφειλόταν σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ στην Αλίνε Ντομίνγκες, την 24χρονη Βραζιλιάνα μοντέλο και παρουσιάστρια στο επίσημο κανάλι των "ροσονέρι" η οποία φερόταν ως το νέο μεγάλο "αμόρε" του Βραζιλιάνου άσου. Ανεξάρτητα πάντως από τους έρωτες, το αγαπημένο "σπορ" του "Ντίνιο" δεν έπαψε να είναι η νυχτερινή διασκέδαση, κάτι που φανερώνουν και τα δημοσιεύματα για "νυχτοπερπατήματα" σε Μιλάνο, Παρίσι και... Αθήνα.

12. Το χρονικό διάστημα που κάποιος αθλητής είναι εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμού είναι πάντα το δυσκολότερο στην καριέρα του, αυτό όμως δεν ισχύει για τον Ζερμέν Ντεφόε. Ο Άγγλος φορ της Τότεναμ είχε τραυματιστεί στο δάχτυλο του ποδιού του και πραγματοποιήσε τον περασμένο Φεβρουάριο μέρος της μίνι αποθεραπείας του στο Ντουμπάι, με το καλύτερο όμως "βάλσαμο" να είναι η παρουσία δίπλα του της "ζουμερής" Σάντελ Χάουτον.

Με τέτοια άλλωστε πληθωρική γυναικεία παρουσία για συντροφιά το σίγουρο είναι πως όλοι (οι ελεύθεροι προς αποφυγή παρεξηγήσεων) θα ήθελαν να είναι στη θέση του "λαβωμένου" Ντεφόε! Επειδή όμως ο επιθετικός των "σπιρουνιών" δεν διακρίνεται για τη σταθερότητα στις σχέσεις του, λίγους μήνες αργότερα εθεάθη σε δημόσια έξοδο πιασμένος χέρι-χέρι με την "εκρηκτική" πρώην παίκτρια του αγγλικού "Big Brother", Ιμόγκεν Τόμας.

13. Η Όμπρεϊ Ο'Ντέι αποτελεί το... αμερικανικό (ξανθό) όνειρο για πολλούς παίκτες του NBA. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός και στιχουργός πόζαρε γυμνή για το διάσημο ανδρικό περιοδικό Playboy, ωστόσο την "είδηση" την έδωσε όταν αποκάλυψε ότι δέχτηκε "καυτή" προσέγγιση από μεγάλο αστέρι του NBA, που δεν θέλησε να κατονομάσει. "Ποιος είναι; Δεν μπορώ να πω, είναι πολύ μεγάλος άσος του αθλήματος και... πολύ παντρεμένος", δήλωσε μεταξύ άλλων.

14. Ο Αντριάνο αναδείχτηκε πρωταθλητής και πρώτος σκόρερ (19 γκολ) στο φετινό πρωτάθλημα Βραζιλιας με την ομάδα της Φλαμένγκο, όμως την ίδια ώρα αναδείχτηκε και "πρωταθλητής" όσον αφορά στον αριθμό εμφανίσεών του στα πρωτοσέλιδα των κουτσομπολίστικων ΜΜΕ στη "χώρα της σάμπα". Και η αλήθεια είναι πως έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να το καταφέρει.

Καταρχήν, διοργάνωσε μαραθώνιο πάρτι διάρκειας 12 ωρών στο καινούριο σπίτι του στο οποίο συμμετείχαν Βραζιλιάνοι διεθνείς αλλά και πολλές "καυτές" παρουσίες, με το τρανσέξουαλ μοντέλο, Πατρίσια Αραούχο (μία από τους θαμώνες), να αποκαλύπτει λίγες ημέρες αργότερα πως το πάρτι του "αυτοκράτορα" περιελάμβανε άφθονο σεξ και όργια! Φυσικά έδωσε άπειρα θέματα στους παπαράτσι με τους δεσμούς του.

Πρώτα ήταν η 27χρονη χορεύτρια και μοντέλο Έλεν Καρντόσο, σειρά πήρε η Ελίσα Περέιρα, τρίτη κατά σειρά η σόουγουμαν και μοντέλο, Ντάνι Μπολίνα, ενώ το τελευταίο "κάστρο" που πολιόρκησε και κατέκτησε ήταν η 22χρονη Κάσια Μενέγα. Ίσως μάλιστα αυτή η σχέση να έχει μεγαλύτερη διάρκεια καθώς ο Αντριάνο δήλωσε πως η επιθυμία του είναι να ανέβει κάποια στιγμή τα σκαλιά της εκκλησίας με την 22χρονη φοιτήτρια.

15. Είναι δυνατόν ένας αγώνας κρίκετ να καθηλώσει έστω για μερικά δευτερόλεπτα στις τηλεοράσεις τους, φανατικούς ποδοσφαιρόφιλους; Ναι, αρκεί να έβλεπαν εκείνο τον αγώνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ τον Απρίλιο, όπου όταν ο σκηνοθέτης επέλεξε να κάνει ζουμ σε δύο αιθέριες ξανθιές υπάρξεις στις εξέδρες η μία από αυτές αποφάσισε να "αναστατώσει" θεατές, τηλεθεατές και... σχολιαστές, ανεβάζοντας το λευκό μπλουζάκι της και δείχνοντας τα στήθη της! Το standing ovation προς τιμήν της, αναμενόμενο και επιβεβλημένο.

16. Η Ντάνιελ Λόιντ δεν εγκατέλειψε ούτε και φέτος μία από τις αγαπημένες της "συνήθειες", που δεν είναι άλλη από το να "τα φτιάχνει" με γνωστούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Τζέιμι Ο'Χάρα έγινε ο έβδομος συνολικά και τρίτος παίκτης της Τότεναμ μετά τους Σέρινχαμ και Ντεφόε που σύναψε σχέση με το διάσημο μοντέλο (Miss Αγγλία 2004 και Miss Μεγάλη Βρετανία 2006), με την "καταξιωμένη" πλέον με την ιδιότητα της WAG να χαρίζει στο ανδρικό κοινό δύο αισθησιακές φωτογραφήσεις μέσα στο 2009, αμφότερες για το περιοδικό "Nuts".

17. Ο Ρίο Φέρντιναντ πέρα από σπουδαίος αμυντικός αποδεικνύεται και εξαιρετικός στις επιχειρηματικές κινήσεις του. Απόδειξη το νέο ηλεκτρονικό περιοδικό με την ονομασία #5 (το νούμερο της φανέλας του) που έχει τη σφραγίδα του, μα πολύ περισσότερο η απόφασή του να βάλει την σέξι, Φρανσουάζ Μπούφχαλ, για να παίξει ρόλο του cover girl (το κορίτσι του εξωφύλλου). Λίγους μήνες αργότερα, ο Άγγλος διεθνής "ξαναχτύπησε" παραχωρώντας τη σκυτάλη στην Βικτόρια Μουρ, από τα πιο σέξι μοντέλα στην Αγγλία που έχουν κλείσει μόλις τα 20 χρόνια ζωής.

18. Ο Μάικλ Φελπς ήταν το είδωλο των Αμερικανών για τα οκτώ χρυσά μετάλλια που κατέκτησε το 2008 στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, όμως ο ίδιος με τη συμπεριφορά του συνέβαλε αρκετά ώστε να γκρεμίσει την εικόνα του "καλού παιδιού" που είχαν όλοι στο μυαλό τους.

Έτσι, μετά το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες όπου τον έδειχναν να καπνίζει μαριχουάνα και το ντόρο που έγινε με την "επίσκεψή" του σε στριπτιζάδικο στην πατρίδα του, τα... άπλυτα του υπερπρωταθλητή έβγαλε στη φόρα η Τερέζα Γουάιτ. Ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψε ότι έκανε πληρωμένο σεξ μαζί με τον Φελπς σε στριπτιζάδικο της Βαλτιμόρης όπου εργάζεται, με το ερωτικό αυτό τετ α τετ να έχει διάρκεια 3 ωρών και να περιλαμβάνει και μία ακόμα συνάδελφό της...

19. Η Ρουμάνα τενίστρια Σιμόνα Χάλεπ έγινε πασίγνωστη στους φίλους του τένις (και όχι μόνο) όταν πήρε την απόφαση -προς απογοήτευση αρκετών θαυμαστών της- να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση για να μικρύνει το στήθος της! "Εάν ήμουν ένα κανονικό άτομο και όχι μία επαγγελματίας αθλήτρια δεν θα είχα πρόβλημα.

Όμως μικραίνω το στήθος μου για να γίνω το Νο 1",
δήλωσε η 17χρονη τενίστρια, η οποία πραγματοποίησε τελικά την επέμβαση όπως πιστοποιούν και οι φωτογραφίες με το νέο "λουκ" της που κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο σε ιστοσελίδα της πατρίδας της. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως δημιουργήθηκε μέχρι και γκρουπ στο Facebook για να την πείσει να μην υποβληθεί σε αυτή την αλλαγή στο σώμα της, χωρίς όμως να τα καταφέρνει...

20. Kάποιοι αθλητές δανείζονται χρήματα προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τις προπονήσεις τους, άλλοι στηρίζονται αποκλειστικά στην βοήθεια των γονιών τους, όμως ο Λόγκαν Κάμπελ απέδειξε ότι υπάρχει και τρίτος δρόμος. Ο 23χρονος πρωταθλητής του τάε κβον ντο στη Νέα Ζηλανδία δεν κατάφερε να φτάσει πέρα από τη φάση των "16" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, και με τον κίνδυνο να απουσιάσει από αυτούς του Λονδίνου έχοντας μείνει χωρίς σπόνσορες, δέχτηκε να συνεργαστεί με τον 20χρονο φίλο του, Ούγκο Φίλιπς, ανοίγοντας οίκο ανοχής!

"Οι γονείς μου ήταν σύμφωνοι με αυτό που έκανα. Ο πατέρας μου με στήριξε απόλυτα ενώ η μητέρα μου ήταν διστακτική, όμως όταν συνάντησε κάποιες από τις κοπέλες, συμφώνησε και αυτή", δήλωσε ο επίδοξος Ολυμπιονίκης! Συμπέρασμα: Τα αγαθά κόποις πτώνται...

21. H κίνηση της Βελές Σάρσφιλντ να παρουσιάσει στην καρδιά του καλοκαιριού τις εμφανίσεις της για τη νέα αγωνιστική σεζόν, γιορτάζοντας παράλληλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κλαουσούρα για το 2009, θα πρέπει να αποτελεί "φωτεινό φάρο" για όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Αργεντινής αλλά και του κόσμου. Και αυτό γιατί αντί να παρουσιάσουν τις νέες εμφανίσεις κάποιοι ποδοσφαιριστές -ως είθισται- οι παράγοντες του συλλόγου επέλεξαν καλλίγραμμα μοντέλα, που συνδίασαν μάλιστα τις φανέλες με λευκά εσώρουχα και ζαρτιέρες. Ελπίζουμε να βρουν σύντομα μιμητές...

22. Το φετινό Καμπιονάτο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς χάρη στη Μαρία Χοσέ Λόπες. Το Χιλιανό μοντέλο και σύζυγος του άσου της Γουέστ Χαμ (δανεικός από την Ίντερ) Λουίς Χιμένες, πραγματοποίησε "ντεμπούτο" στη διάσημη αθλητική εκπομπή "Controcampo" στο πλευρό του παρουσιαστή Αλμπέρτο Μπράντι, και φρόντισε να αφήσει "μαγεμένους" τους πάντες με άκρως "ξεσηκωτικούς" χορούς. Κατά τη διάρκειά ενός εξ αυτών φάνηκε μέχρι και το στήθος της στην τηλεοπτική κάμερα, κάνοντας τα μηχανάκια της αντίστοιχης ιταλικής AGB να "πάρουν φωτιά"...

23. Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο έκλεψε την παράσταση στο φετινό US Open νικώντας στον τελικό τον μεγάλο Ρότζερ Φέντερερ (3-2 σετ) και κατακτώντας το πρώτο γκραν σλαμ στην καριέρα του, και αφού το έκανε αυτό στη συνέχεια φρόντισε να κλέψει και την... καρδιά της Λόλα Μπεσέρα. Το μοντέλο από τη Βραζιλία ήταν εκείνη που εξομολογήθηκε ότι διατηρεί σχέση με τον 21χρονο Αργεντινό τενίστα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως η γνωριμία τους έγινε αφότου ο Ντελ Πότρο εντυπωσιάστηκε από μερικές φωτογραφίες της που ανέβασε στο Facebook.

24. Ζιζέλ και Αλεσάντρα Αμπρόσιο είναι δύο από τα μεγαλύτερα βραζιλιάνικα ονόματα στο χώρο του γυναικείου μόντελινγκ, όμως αυτή που διαθέτει την... χάρη είναι η συμπατριώτισσά τους, Καρίνα Φλόρες. Το 20χρονο μοντέλο με τις εντυπωσιακές αναλογίες (88-60-90) και τις σέξι φωτογραφήσεις της για ανδρικά περιοδικά έκανε μία από τις πιο... σόκινγκ δηλώσεις της χρονιάς λέγοντας: "Ναι, το παραδέχομαι. Θα ήθελα να τα φτιάξω με έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή που το πέος του να είναι παραπάνω από 20 εκατοστά"!

Από: http://sport24.gr/html/ent/761/ent.334761.asp

Σχόλια