Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009

Να είστε καλά φίλοι μου Βloggers


Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Είπα στον Φίλο μου Αντώνη ΣΑΜΑΡΑ και τους πολλούς καλούς φίλους του επιτελείου του να μην ξεχάσουμε:
«Τα του Καίσαρος τω Καίσαρη, τα του Θεού τω Θεώ και τα των bloggers στους bloggers» σε ΟΛΑ όσα αφορούν στο 50% και κάτι στις προχθεσινές μας εκλογές για νέο Πρόεδρο στη Νέα Δημοκρατία.
Ως φίλος των ελληνικών blogs, με συχνότατες (σχεδόν μέρα παρά μέρα) αναρτήσεις ΔΗΛΩΣΑ το πρωί της Τρίτης στο ΑΛΤΕΡ και στην εκπομπή του φίλου μου Γιώργου Αυτιά ότι η προσωπική εκτίμησή μου επικεντρώνει έναν σημαντικότατο παράγοντα της επιτυχίας του Αντώνη Σαμαρά στα ελληνικά blogs.
Και διευκρίνισα ότι με το πρόσφατο δώρο σε εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες δωρεάν laptops, και με δεδομένη την προτροπή των παιδιών και των νέων της Ελλάδας σε γονείς, παππούδες και γιαγιάδες για στήριξη στον Αντώνη Σαμαρά η Νίκη ήταν επίτευγμα της θετικής παρέμβασης των bloggers και του διαδικτύου
Η δική μου ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στη Νέα Δημοκρατία και η ΣΤΗΡΙΞΗ μου στον Αντώνη ΣΑΜΑΡΑ ανακοινώθηκε μέσα από τα ΄blogs και τη εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ του Γιώργου Αυτιά και η υποστήριξη μου για εκλογή του έπαιξε πολύ δυνατά μέσα από τα blogs!
Επέμενα στα blogs και στο ΑΛΤΕΡ για ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΜΑΡΑ από την ΠΡΩΤΗ Κυριακή και αυτό μολονότι στενοχώρησα τον φίλο και συμπατριώτη μου Παναγιώτη Ψωμιάδη τα ποσοστά του οποίου στον Βορειοελλαδικό χώρο λίγο έλειψε να οδηγήσουν στη ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
Και ευχαριστώ τους φίλους μου στις τοπικές εφημερίδες σε Νομούς της Μακεδονίας, Θράκης, και Θεσσαλίας που ανέδειξαν την προσωπική μου υποστήριξη στο πρόσωπο του Αντώνη ΣΑΜΑΡΑ..
Φίλοι μου Bloggers συνεχίστε την πορεία σας προς το μέλλον των ΜΜΕ και της επικοινωνίας στον 21ο αιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.