Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009

Η "Jetstar" ετοιμάζεται για την Αθήνα


Η αυστραλιανή αεροπορική εταιρία Jetstar, θυγατρική εταιρία χαμηλού κόστους της Qantas, αισιοδοξεί ότι εντός του νέου έτους θα ξεκινήσει πτήσεις που θα συνδέουν την Αυστραλία με την Αθήνα.
Μάλιστα, η Jetstar για να καλύψει τις ανάγκες των νέων της γραμμών ανακοίνωσε ότι παρήγγειλε 15 νέα αεροσκάφη.
Αναφορικά με τη γραμμή Μελβούρνης-Αθήνας, γίνεται λόγος από τους υπεύθυνους της Jetstar για προσφορά φθηνών εισιτηρίων που σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι μόλις 1200 δολάρια (σημερινές τιμές) με επιστροφή!
 Η Qantas ανακοίνωσε ότι, παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση, τους τελευταίους μήνες έχει αυξηθεί σημαντικά η επιβατική κίνησή της, με αποτέλεσμα να κέρδη της κατά τους πρώτους έξι μήνες να φτάσουν τα 150 εκατομμύρια δολάρια.
Οι Qantas και Jetstar πιστεύοντας ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τις αεροπορικές συγκοινωνίες, ανακοίνωσαν  νέα αναπτυξιακή πολιτική με την αγορά νέων αεροσκαφών και την καθιέρωση νέων πτήσεων.
Στο πλαίσια αυτό και προκειμένου να περιοριστούν και οι ανταγωνιστικές εταιρίες θα προστεθούν έξτρα εσωτερικές πτήσεις με 6500 νέες θέσεις στην εσωτερική αγορά.

Από: http://www.neoskosmos.com/news/el/node/5357

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.