H Αθήνα, οι μεγάλες πόλεις της χώρας μας, δεν είναι πόλεις ανοχύρωτες!!!



Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ
ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΤΑΛΩΤΗ
(Ακολουθεί απόσπασμα)



Καλημέρα και καλή εβδομάδα.



Η Κυβέρνηση είχε ξεκαθαρίσει ότι θα έδειχνε μηδενική ανοχή σε όσους, με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, θα επεδίωκαν να στήσουν ξανά, όπως πέρυσι, σκηνικό τρόμου και χάους στο κέντρο της Αθήνας. Είχαμε ξεκαθαρίσει ότι τα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου έθεσαν την «κόκκινη γραμμή» στα ζητήματα που αφορούν τη δημόσια τάξη και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.


Χθες, χιλιάδες πολίτες, σε ειρηνικές εκδηλώσεις, τις οποίες χαιρετίζουμε, τίμησαν τη μνήμη του Αλέξανδρου. Υπήρξαν φυσικά και αυτοί που επιδίωξαν την επανάληψη των περσινών εικόνων καταστροφής. Αλλά, το μήνυμα που δόθηκε είναι ότι η Αθήνα, οι μεγάλες πόλεις της χώρας μας, δεν είναι πόλεις ανοχύρωτες. Η Κυβέρνηση εργάζεται και θα εργάζεται καθημερινά για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, που υπέστη μεγάλα πλήγματα την προηγούμενη περίοδο.
 ....

ΚΟΥΚΛΟΥΜΠΕΡΗΣ: Σχετικά με το θέμα του ασύλου, για να διευκρινιστεί, σκέφτεται η κυβέρνηση την άρση του, με αφορμή και τα όσα συνέβησαν;


ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Για να κλείσω όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα: Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε, είναι ότι θα πρέπει να συγκρίνουμε τι έγινε τέτοιες ημέρες, πέρυσι, στην Αθήνα, όπου καιγόταν επί τρεις ημέρες η πόλη, καταστρέφονταν περιουσίες, υπήρξε κίνδυνος για τις ζωές και τι Αθήνα έχουμε σήμερα.
 ....
Σχόλιο:
Τι μάθαμε σήμερα:
 - Οι Αθήνα και οι μεγάλες πόλεις τώρα με το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ανοχύρωτες.
 - Η Κυβέρνηση έχει μηδενική ανοχή
 - Δεν τίθεται θέμα άρσης ασύλου
 - Κάθε φέτος και καλύτερα, ενώ πέρυσι καίγονταν τα πάντα φέτος τα πήγαμε "μια  χαρά"


Σαν δεν ντρέπονται λίγο σε άλλη χώρα ζούμε;  
Θα μας τρελάνουν τελείως.
Ευτυχώς που υπάρχει και ο "κόσμος" των Blogs και τα Ξένα ΜΜΕ, διαφορετικά θα μέναμε στο σκοτάδι της παραπληροφόρησης...
 




Σχόλια