Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2009

Ρε όλα καλά σας λέω...όλα μέλι γάλα.. όλα COSCO..

Σε σχεδόν 69 εκατ. ευρώ θα ανέλθει το κόστος του προγράμματος εθελουσίας εξόδου για 300 εργαζομένους του ΟΛΠ, όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Γιώργος Ανωμερίτης. Όπερ σημαίνει περί τα 230.000 ανά εργαζόμενο που θα ακολουθήσει το εν λόγω πρόγραμμα.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» το «μπόνους» της εθελουσίας στον ΟΛΠ είναι μεγαλύτερο και από αυτό που έδωσε ο ΟΤΕ, δηλαδή 1 δις. ευρώ σε 4.000 εργαζομένους (217.000 ανά εργαζόμενο).
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιώργου Ανωμερίτη το σύνολο του ποσού θα εκταμιευθεί από τα ταμεία του ΟΛΠ και όχι από τον κρατικό κορβανά, παρότι το κράτος είναι ο κύριος μέτοχος του Οργανισμού.
Η συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση του ΟΛΠ και τους εργαζομένους προκάλεσε αντιδράσεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο, με την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου να χαρακτηρίζει τη συμφωνία «εξωφρενική», σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash» και να επιρρίπτει ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση για τους επαχθείς όρους της.
Εντωμεταξύ, η Cosco, μέσω της θυγατρικής της ΣΕΠ ΑΕ, έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται στην προβλήτα 2 του λιμανιού, ενώ η προβλήτα 1 την οποία θα εκμεταλλεύεται ο ΟΛΠ θα λειτουργήσει από την 1η Ιουνίου του νέου έτους.

Μπράβο κύριε Ανωμερίτη .. τα κατάφερες οπως παλιά.. πάντα τέτοια ..
Για φαντάσου μόνο 69.000.000 ευρώ ..                          
ρε θα τρελαθούμε εντελώς..

 Από : http://repoupame.blogspot.com/2009/12/cosco.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.