Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2009

Πετυχημένη η δοκιμαστική πτήση του Boeing 787


Περιορίστηκε, λόγω κακοκαιρίας, η διάρκεια της πρώτης δοκιμαστικής πτήσης του νέου επιβατικού αεροσκάφους της Boeing, του 787, αλλά η πτήση αυτή καθ' αυτή χαρακτηρίστηκε επιτυχής.
Το λεπτότερο και καινοτομικά σχεδιασμένο Boeing 787 προσγειώθηκε περίπου μια ώρα νωρίτερα στο Σηάτλ.Το διμελές πλήρωμα δήλωσε ότι πήγαν καλά οι δοκιμές στα συστήματα προσγείωσης, απογείωσης και άλλες βασικές λειτουργίες του σκάφους. 


Πάντως η παραγωγή του αεροσκάφους αυτού της Boeing έχει καθυστερήσει κατά δύο χρόνια. Αεροπορικές εταιρείες έχουν παραγγείλλει συνολικά 840 Boeing 787 που είναι κατασκευασμένα από καινούργια υλικά και λιγότερο μέταλλο, γεγονός που τα καθιστά ελαφρύτερα και συμφέροντα γιατί καταναλώνουν λιγότερα καύσιμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.