Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009

Οι "Blue Oyster Cult" ξανάρχονταιΤο διαστημόπλοιο των Blue Oyster Cult προσγειώνεται και πάλι στην Ελλάδα.
Παρά την τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική τους επιτυχία, οι BOC ήταν πάντα ένα σχήμα, που δεν έγινε ποτέ δέσμιο των επιταγών της μόδας ή των σημείων των καιρών και στα 40 χρόνια της πορείας τους λειτουργούν πάντα με γνώμονα την καλλιτεχνική τους ανησυχία, βρισκόμενοι σε ένα ατελείωτο και γεμάτο περιπέτειες μουσικό ταξίδι. Έχοντας χαρακτηριστεί σαν ένα από τα 10 rock σχήματα που κάποιος πρέπει να δει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του οι Νέο-Υορκέζοι στη φετινή τους
περιοδεία, ξεκινούν το show τους με βάση τον ατελείωτο κατάλογο των επιτυχιών τους, ενώ οι τάσεις τους για αυτοσχεδιασμό κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσουν .
Τo συγκρότημα που όρισε το εγκεφαλικό rock επανέρχεται για δύο μοναδικά show δίνοντας στους οπαδούς του το δικαίωμα να το απολαύσουν αυτή τη φορά από απόσταση αναπνοής. Το Σάββατο 12&13 Δεκέμβρη στη μουσική σκηνή Gagarin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.