Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009

Αλλαγές στις αποσπάσεις εκπαιδευτικών


Τέλος στις προνομιακές αποσπάσεις εκπαιδευτικών βάζει το Υπουργείο Παιδείας. Όπως ανακοίνωσε στη Βουλή η Άννα Διαμαντοπούλου οι εκπαιδευτικοί, που αποσπώνται πριν λήξει η θητεία τους στα δυσπρόσιτα σχολεία, δε θα μοριοδοτούνται.

Σχετικά με τα Κολέγια η Υπουργός Παιδείας είπε ότι η αντιμετώπιση τους ήταν παράνομη και διευκρίνισε ότι πρόκειται για Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών που ανήκουν στο χώρο της μεταλυκειακής κατάρτισης και οι άδειες λειτουργίας θα δίνονται από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης.


Πηγή: ΝΕΤ 105,8 Είδηση

Σχόλιο:
Καλό θα ήταν το Υπουργείο Παιδείας να περιμένει και τις αποφάσεις της Ε.Ε για τα Κολέγια, για να μη βρεθούν προ εκπλήξεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.