Τελικά η Συνάντηση Έγινε ...!!!!


Τελικά και σύμφωνα με το άρθρο της Καθημερινής που ακολουθεί, η συνάντηση Μιλόσοσκι έγινε και με τους δυο.
Γιατί αφού ήταν προγραμματισμένη δεν την ανακοίνωσαν επίσημα στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ;;;
Τι έχουν να κρύψουν, τι φοβούνται και τι συζητάνε άραγε κάθε ήμερα σχεδόν που συναντώνται;;;
Εμείς το είχαμε γράψει στο προηγούμενο άρθρο μας "Ακόμα μια Ελληνοσκοπιανή συνάντηση για το "Ονομα"..;;;;",  http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2009/12/blog-post_5335.html
Τελικά απ τον Ξένο και ειδικά τον Σκοπιανό Τύπο θα ενημερωνόμαστε, είναι ποτέ δυνατόν;;; 
 
Ο αναπληρωτής υπ. Εξωτερικών, Αντώνης Δρούτσας, επανέλαβε την ελληνική θέση για διαμεσολάβηση του ΟΗΕ στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ.
Κατ' ιδίαν συνάντηση είχε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι, στο περιθώριο της υπουργικής συνόδου του ΟΑΣΕ, ενώ ακολούθησε ολιγόλεπτη συνάντηση του κ. Μιλόσοσκι με τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου.
Η ελληνική κυβέρνηση, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για απευθείας επαφές προκειμένου να εμπεδώσει το θετικό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών. Ο κ Δρούτσας μάλιστα δεν απέκλεισε να πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Σκόπια ως προεδρεύων του ΟΑΣΕ.
Παράλληλα, επανέλαβε ότι η μόνη διαδικασία για τη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων ως προς την εκκρεμότητα της ονομασίας είναι αυτή υπό τη διαμεσολάβηση των Ηνωμένων Εθνών.

Πηγή: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_01/12/2009_310947

Σχόλια

  1. Γιατί τόσο άγχος να δημιουργηθούν εντυπωσεις; Αφού το κομμάτι δεν είναι της Καθημερινής, αλλά του ΑΠΕ; Στο ΑΠΕ βγαίνουν οι "μυστικές" συναντήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nice indeed! I arrived here just surfing.
    Best wishes from an Estonian living in Italy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.