Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009

Αυξήσεις στα διόδια


Από το νέο έτος και συγκεκριμένα αμέσως μετά τις γιορτές θα αυξηθούν οι τιμές των διοδίων Ελευσίνας και Ζευγολατιού στο ρεύμα προς Πάτρα, Ρίου και Ισθμού στο ρεύμα προς Αθήνα καθώς και στους παράπλευρους σταθμούς νέας Περάμου στην είσοδο προς Κόρινθο και Αγίων Θεοδώρων και στις δύο εισόδους.
Από το νέο έτος και συγκεκριμένα αμέσως μετά τις γιορτές αυξάνονται από 3 εώς 5% οι τιμές των διοδίων.
Όπως ανακοινώθηκε από την Ολυμπία Οδό τα διόδια αυξάνονται από 1,90 ευρώ σε 2 για δίκυκλα, από 2,80 σε 2,90 για τα ΙΧ από 7 σε 7,20 για τα μικρά φορτηγά και από 9,90 που είναι σήμερα σε 10,10.
ΠΗΓΗ: ΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.