Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2009

Κροατική "συνταγή" για το "θεμα" της Ονομασίας....Όπως αναφέρει το Focus Information Agency σε άρθρο του, η Ελλάδα θα πρέπει να είναι εποικοδομητική και να επιτρέψει παράλληλες διαπραγματεύσεις, ακολουθώντας το "μοντέλο" της συμφωνίας Κροατίας-Σλοβενίας.
Οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της FYROM θα πρέπει να είναι εποικοδομητικές και θα πρέπει να γίνουν παράλληλα με τις συζητήσεις της ονομασίας, είπε ο Κροάτης Πρόεδρος Στέφαν Μεσιτς μετά την συνάντηση του με τον Σκοπιανό Ομόλογό του Γ. Ιβάνοφ.
Ο Mέσιτς, που επισκέφθηκε τα Σκόπια την Πέμπτη, πρότεινε 3 σενάρια για παράλληλες διαπραγματεύσεις. 
Το πρώτο "παγώνει" το θέμα του ονόματος μέχρι η FYROM, να ικανοποιήσει τις Ευρωατλαντικές προσδοκίες-φιλοδοξίες. 
Το δεύτερο σενάριο προβλέπει μια διεθνή επιδιαιτησία που θα μπορούσε να λύσει το θέμα και το τρίτο σενάριο προβλέπει παράλληλες διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε και διμερείς συζητήσεις με την Ελλάδα, όπου το σύνταγμα το 1974 της "τότε" Γιουγκοσλαβίας θα μπορούσε να ληφθεί υπόψη.

 
Σχόλιο: 
Ωραίες "συνταγές" έχει ο "Στέφανος", ο πρόεδρος της Κροατίας.
Να τις κρατήσει καλύτερα για τον εαυτό του τις συνταγές αυτές, γιατί είναι "νερόβραστες".
Να μας "λείπει το βύσσινο".

Άσε που άν θέλουμε προχωρημένες συνταγές έχουμε τον δικό μας "Σέφ"...
Τον Έκτορα Μποτρίνι.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.