Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΘΑυματοποιός....


Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης του Πρωθυπουργού στο BBC και στο δημοσιογράφο Malcolm Brabant.

"Κάθε θέση που είχα αναλάβει στο παρελθόν, την ανέλαβα σε περίοδο κρίσης. Πρώτα, έγινα Υπουργός Παιδείας στη μέση μιας απεργίας. Έγινα Υπουργός Εξωτερικών όταν οι σχέσεις μας με την Τουρκία βρίσκονταν στο χειρότερο δυνατό σημείο και τις βελτίωσα. Ανέλαβα το κόμμα μας λίγο πριν χάσουμε τις εκλογές, και το κόμμα ανέκαμψε. Θα ανακάμψει και η Ελλάδα".

Σχόλια:
Δοξάστε με...
Ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές, για τα δύσκολα, για τις κρίσεις , τα πάντα όλα...
Ο ΘΑυματοποιός είναι εδώ και ΘΑ μας σώσει.

Λίγη μετριοφροσύνη και υπευθυνότητα δεν βλάπτει, γιατί  η ιστορία γράφεται συνέχεια και αφορά όλους μας.

Από: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.