Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009

Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και όχι εκ των σχεδίων.ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη, Βουλευτής Κερκύρας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νίκος Δένδιας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Ν.Δ. καταδικάζει, με τον πιο έντονο τρόπο, τη βομβιστική επίθεση σε κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Είναι προφανές ότι προέρχεται από εχθρούς της Δημοκρατίας και πλήττει την εικόνα και τα συμφέροντα της χώρας μας.
Από την άλλη πλευρά, το νέο περιστατικό ωμής τρομοκρατικής βίας και τα αλλεπάλληλα κρούσματα εγκληματικών ενεργειών σε βάρος πολιτών, τις τελευταίες ημέρες, αναδεικνύουν τις μεγάλες ανάγκες και προτεραιότητες στα θέματα της δημόσιας ασφάλειας, αλλά και στον τομέα της προστασίας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.
Το αρμόδιο Υπουργείο οφείλει να πράξει ανάλογα, γνωρίζοντας ότι όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και όχι εκ των σχεδίων.
Η Ν.Δ. θα στηρίξει την κυβέρνηση, αν αποφασίσει να περάσει άμεσα από τα λόγια στα έργα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.