Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009

Σέρρες: Παρ' ολίγον σύγκρουση τρένων


"Πρόσωπο με πρόσωπο" βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής δύο αμαξοστοιχίες Ιντερσίτι, που εκτελούσαν αντίθετα δρομολόγια Θεσσαλονίκη- Αλεξανδρούπολη και αντίστροφα, σε περιοχή μεταξύ των Σερρών και της Δράμας. Οι μηχανοδηγοί αντιλήφθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ότι οι δύο αμαξοστοιχίες, στις οποίες επέβαιναν συνολικά περίπου 300 άτομα, κινούνταν κατά μέτωπο και πατώντας αμέσως φρένο κατάφεραν να τις ακινητοποιήσουν, σε μικρή απόσταση, πριν από τη σύγκρουση.
Ο ΟΣΕ έχει θέσει σε διαθεσιμότητα τους δύο σταθμάρχες, που φέρουν την ευθύνη για τον έλεγχο της γραμμής, ενώ το θέμα διερευνάται από τον ΟΣΕ και τον ΕΔΙΣΥ (Εθνικός Διαχειριστής Σιδηροδρομικής Υποδομής).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.