Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2009

Επιστολή της Καγκελαρίου Γερμανίας Μέρκελ προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντώνη ΣαμαράΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009

Η Καγκελάριος της Γερμανίας και Πρόεδρος του CDU κα Άγκελα Μέρκελ , απέστειλε στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά την ακόλουθη επιστολή:
«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Για την εκλογή σας στη θέση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, σας συγχαίρω ειλικρινώς, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και εκ μέρους του Χριστιανοδημοκρατικού K όμματος.
Είμαι σίγουρη ότι το κόμμα σας, υπό την ηγεσία σας, θα κερδίσει νέα δύναμη, ώστε σύντομα να αναλάβει τη διακυβέρνηση στην Ελλάδα.
Για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε σας εύχομαι καλή δύναμη, επιτυχία, με τη βοήθεια του Θεού.
Ευελπιστώ στην καλή συνεργασία μας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος».
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Dr. Angela Merkel

Σχόλιο:
Καλή η ευχή της Κας Μέρκελ, για σύντομη ανάληψη της διακυβέρμησης.
Μήπως έχει καμιά εκτίμηση, για το πόσο σύντομα;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.