Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009

Μιλοσόσκι, σοβαρέψου...


Σχετικά με το θέμα της ονομασίας που εκκρεμεί, ο Σκοπιανός υπουργός συμφώνησε με την ελληνική θέση, ότι η διαδικασία των Ηνωμένων Εθνών δεν πρέπει να διαταραχθεί.

«Η διαδικασία βρίσκεται στα Ηνωμένα Έθνη. Η πρόθεση δεν είναι να υποκαταστήσουμε τη διαδικασία», είπε ο κ. Μιλόσοσκι.

Πρόσθεσε δε ότι «η νέα κυβέρνηση είναι νέα για τους Έλληνες, αλλά αν φέρνει κάτι νέο για μάς, θα εξαρτηθεί από την πιθανότητα να υιοθετήσει νέα θέση τον Δεκέμβριο. Υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος να σκεφθούμε τα πράγματα, τα κέρδη και τις ζημίες από ενδεχόμενο μπλοκάρισμα των αποφάσεων».

 Ο Μιλόσοσκι επέρριψε τις ευθύνες στην ευρωπαϊκή πλευρά λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της ΕΕ, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να παίρνει διαφορετική θέση από αυτήν που προτείνει η Κομισιόν. Είχε συμβεί το 1981, που η Κομισιόν είχε αποφανθεί ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας, όμως, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποφάσισε ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας».


Σχόλιο: 
Νέα μπορεί να είναι η κυβέρνηση, αλλά προφανώς δε θέλει να γίνει και η "νεώτερη σε διάρκεια" στην ιστορία της Ελλάδας.....
Όσο για τις αποφάσεις της Κομισιόν και Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, εσένα περιμένανε να τους κάνεις "μαθήματα" και υπομνήσεις,
"Χέσε" μας ρε Μιλοσόσκι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.