Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2009

'Ατυπη Συνάντηση Παπανδρέου-Ιβάνοφ

Papandreou, Ivanov


Ολιγόλεπτη συνάντηση είχε ο Πρωθυπουργός με τον Πρόεδρο της FYROM Georgi Ivanov. Η συνάντηση έγινε, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, στο περιθώριο της Συνόδου "Climate Change" του ΟΗΕ, που φιλοξενείται στην Κοπεγχάγη. 

"Οι δυο χώρες επικοινωνούν και συνεργάζονται χωρίς προβλήματα. Η επικοινωνία θα αυξηθεί αναμφισβήτητα με την απελευθέρωση της "βίζας". Αυτά ανέφερε ο  Ivanov στο πρακτορείο MIA μετά το πέρας της ανεπίσημης συνάντησης.

Ο Ivanov επιβεβαίωσε την πρόσκληση του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, να επισκεφθεί την FYROM.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το αν συζητήθηκε μεταξύ των δυο το θέμα της ονομασίας.

Πηγή: http://www.balkaninsight.com/en/main/news/24496/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.