Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

Προσπάθειες για να μην οδηγηθούν σε αδιέξοδο με την Π.Γ.Δ.Μ


Στην σύσκεψη των ΥΠΕΞ της Ε.Ε , σήμερα στις Βρυξέλλες, θα αποφασισθούν τα επόμενα βήματα της ένταξης των νέων χωρών.
Όμως ο Eduard Kukan (επικεφαλής του Ευρωκοινοβουλίου για θέματα ένταξης νέων χωρών) είναι σκεπτικός σχετικά με το θέμα της FYROM..

O  Eduard Kukan, επι σειρά ετών ΥΠΕΞ της Κροατίας, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

"The former foreign minister said he had an excellent opinion of new Greek Prime Minister George Papandreou, whom he called "the most reasonable Greek politician". 
"If there is no progress under Papandreou, I really don't know how we can resolve the name issue," he said."


Σχόλιο:
Μάθαμε τελικά και ποιός είναι  o πιο "ΛΟΓΙΚΟΣ"  Έλλήνας Πρωθυπουργός...
Επίσης μάθαμε ότι αν δεν υπάρξει πρόοδος με τον Πρωθυπουργό μας, δεν ξέρουμε πως θα επιλυθεί το θέμα της ονομασίας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.