Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2009

Βράχος στην Εθνική οδό (Τέμπη) καταπλάκωσε Ιταλό μηχανικό
Ένας τεράστιος βράχος καταπλάκωσε και τραυμάτισε θανάσιμα Ιταλό μηχανικό, που εκτελούσε επιθεώρηση του κατεστραμμένου απο την πτώση βράχων, οδικού δίκτυου στα Τέμπη.

Η αστυνομία λέει ότι το 62 χρονος άντρας σκοτώθηκε σήμερα Πέμπτη προσπαθώντας να καλυφθεί πίσω από το αυτοκίνητό του στην κοιλάδα των Τεμπών.
Τέσσερις άλλοι μηχανικοί που ήταν κοντά, δεν τραυματίστηκαν.

Οι αρχές αναφέρουν ότι το θύμα εργαζόταν ως ανώτερος μηχανικός, σε εταιρεία που συμμετέχει σε έργα στην σήραγγα των Τεμπών, αλλά αρνήθηκαν να δώσουν το όνομά του.

Ο δρόμος έκλεισε σήμερα το πρωί, όταν μετά από ισχυρές βροχοπτώσεις βράχοι κατέπεσαν στον δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες-εκτιμήσεις ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός για εβδομάδες, μέχρι την οριστική αποκατάσταση των ζημιών.

Πηγή:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.