Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2009

"Ο Φίλος μου ο Δημητράκης.....""Ένας Φίλος ηρθε απόψε απ τα παλιά.."
Πράγματι και φίλος του ΠΑΣΟΚ είναι και απ τα παλιά μας ήρθε..
Αναφερόμαστε στον νέο Γενικό Γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων Γεωργακόπουλο Δημήτρη.
Ο Κος Γεωργακόπουλος ήταν Βουλευτής ΠΑΣΟΚ από το 1981 έως το 2007. Διετέλεσε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. Μετείχε στις Διαρκείς Επιτροπές Παραγωγής- Εμπορίου και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης και των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Ανάπτυξης, Μετανάστευσης, Προσφύγων, Δημοσιογραφίας και Επιστημών- Τεχνολογίας.
Διετέλεσε Υφυπουργός Οικονομικών και Υφυπουργός Ανάπτυξης.

Μάλλον θα είχε "καλό" βιογραφικό και θα υπερτερούσε έναντι των άλλων στις "κοινωνικές' εκδηλώσεις-ενδιαφέροντα....
Καλά δεν υπήρχε κάποιος άλλος υποψήφιος, νεώτερος ίσως, που θα μπορούσε να καταλάβει την συγκεκριμένη θέση;
Ένας νέος επιστήμονας-τεχνοκράτης που θα μπορούσε να αναδείξει τις ικανότητες του και να προωθήσει νέες και πιό σύγχρονες ιδέες και μεθόδους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.