Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009

Συνάντηση Σαμαρά - Αβραμόπουλου


 "Φιλική" και "γόνιμη" χαρακτήρισε ο κ. Αβραμόπουλος τη συνάντηση, που είχε την Τετάρτη (02/12) με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά στη Ρηγίλλης. "Συζητήσαμε για την πορεία ανασυγκρότησης και αναγέννησης της παράταξης", δήλωσε εξερχόμενος του κτιρίου ο κ. Αβραμόπουλος, ενώ προσέθεσε πως θα γίνουν κι άλλες συναντήσεις.
Ο κ. Αβραμόπουλος απαντώντας σε ερώτηση, αναφορικά με το αν θα αναλάβει κάποιο ρόλο στο εσωτερικό του κόμματος, δήλωσε πως τους ρόλους και τις αποστολές τα αναθέτει και ανακοινώνει ο πρόεδρος του κόμματος. "Μας ενώνει ο κοινός στόχος και με πνεύμα ισχυρής αλληλεγγύης θα είμαστε στην πρώτη γραμμή της συλλογικής προσπάθειας για μία δυναμική αντιπολίτευση", τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.

Από: http://www.cosmo.gr/Politics/Hellas/257047.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.