Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009

"Ρουσφετιών το ανάγνωσμα".....


Βρέ βρέ καλώστον κι ας άργησε.
Διαβάστε τι έλεγε και τις θέσεις-προσδοκίες του Ρόβλια προεκλογικά σχετικά, με τα ρουσφέτια, την αξιοκρατία και την διαφθορά...

Διαβάστε τις καταγγελίες του Ρόβλια τον Φεβ. 09 για τον Σωτήρη Χατζηγάκη."Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα δικαιοσύνης Ντίνος Ρόβλιας κατηγόρησε ευθέως τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Σωτήρη Χατζηγάκη ότι ενώ επιτελούσε υπουργός δικαιοσύνης προέβη σε αδιαφανείς διαδικασίες και παράκαμψη του ΑΣΕΠ, όταν διόρισε 48 υπαλλήλους στην εταιρία «Θέμις Κατασκευαστική», 15 επιμελητές δικαστηρίων στο ελεγκτικό συνέδριο, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα άλλων 44 επιμελητών δικαστηρίων. Σε απάντησή του ο κ. Χατζηγάκης αναφέρει πως «στη λυσσαλέα και χωρίς αρχές προσπάθειά του το ΠΑΣΟΚ, επιχειρεί να αποδείξει ότι πραγματοποιήθηκαν ρουσφετολογικοί διορισμοί στο υπουργείο δικαιοσύνης, υιοθετώντας ανεύθυνες φήμες και δημοσιεύματα."
( http://www.newsblog.gr/?p=576 )

Θέλετε και άλλες δηλώσεις του Ρόβλια :
«Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ χειρότερα κι αυτά είναι τα αποτελέσματα του τρόπου διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία. Διαλύθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό διότι ο κομματισμός, τα ρουσφέτια, η εννοιοκρατία και η διαφθορά που έχουν επικρατήσει τα τελευταία πέντε χρόνια, δεν έχουν καμία σχέση με όσες κατηγορίες κι αν απευθύνονται για την εποχή του ΠAΣOΚ».http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/df56d253-3b19-4a0c-9df7-d988cff6db2b 

 Προεκλογικό δημοσίευμα από "Βήμα" , για την αντίδραση του Ρόβλια σε ρουσφέτια και αμαρτωλές προσλήψεις και το ρόλο που θα κληθεί να παίξει στην διασφάλιση της δικαιοσύνης στους διορισμούς και την αξιοκρατία...


"Πέφτει η Ελλάδα ολάκερη από τα σύννεφα. Γίνονται ρουσφέτια και μάλιστα προεκλογικά! Θεός φυλάξοι! Ευτυχώς βρίσκονται σε επαγρύπνιση ο κ. Χάρης Καστανίδης και ο κ. Ντ. Ρόβλιας. Οι βουλευτές του ΠαΣοΚ απέτρεψαν αμαρτωλές προσλήψεις. Στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε το έθνος είναι καταδικασμένο σε αδράνεια.
O κ. Καστανίδης και ο κ. Ρόβλιας στη θυμωμένη ανακοίνωσή τους όχι μόνο καταδικάζουν τα ρουσφέτια αλλά δηλώνουν ότι δεν θα αποδεχτούν αυτές τις ρυθμίσεις της τελευταίας ημέρας. Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι και συγκαταλέγεται στο εύκολο έργο της αντιπολίτευσης. Τα δύσκολα έρχονται για τους δύο βουλευτές του ΠαΣοΚ. Εφόσον αναλάβουν τη διοίκηση της χώρας, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, θα θελήσουν να διασφαλίσουν τη δικαιοσύνη στους διορισμούς. Κατόπιν θα πρέπει να πείσουν ότι αυτή η δικαιοσύνη αξίζει τον κόπο. Αν δηλαδή σε κάθε θέση διορίζεται ο πιο άξιος, αυτός που έχει τα προσόντα, η ζωή όλων μας θα γίνει πιο εύκολη. Θα πρέπει να πείσουν μερικά εκατομμύρια ψηφοφόρους ότι προσερχόμαστε στην κάλπη χωρίς ανταλλάγματα. Ο πιο γρήγορος και ασφαλής τρόπος για να αλλάξει η επικρατούσα νοοτροπία αιώνων είναι η μαζική λοβοτομή."
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=6&artid=288059&dt=12/09/2009 

Ρουσφετιών το Ανάγνωσμα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.