Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

Η ΟΝΕ είναι μονόδρομος - η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει


Η δημοσιονομική κρίση στην Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Τι σημαίνει πραγματικά για το ευρώ η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας και το τεράστιο έλλειμμα; 

Το ενδιαφέρον των αναλυτών στην Ευρώπη και τη Γερμανία επικεντρώνεται στη δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας. Η πλειοψηφία των αναλυτών εκτιμά ότι η κατάσταση αυτή συνιστά σοβαρή δοκιμασία για την ΟΝΕ και το ευρώ. Αρκετοί μάλιστα έκαναν λόγο για χρεοκοπία της χώρας και άλλοι δεν απέκλεισαν και την κατάρρευση της ίδιας της ΟΝΕ.

Aκούστε την είδηση από την DEUTSCHE WELLE στο σύνδεσμο που ακολουθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.