Νικόλ Κίντμαν της Ελλάδας η Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια
 «Νικόλ Κίντμαν της Ελλάδας» χαρακτήρισε ο δημοφιλής ομογενής κωμικός της Αυστραλίας, Νίκος Γιαννόπουλος, την Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία πρωταγωνιστεί στη νέα του ταινία «Βασιλιάδες της Μυκόνου», τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν στην Ελλάδα.
Ο Γιαννόπουλος επέστρεψε ενθουσιασμένος στην Αυστραλία, υπογραμμίζοντας ότι το συνεργείο είχε την αμέριστη συμπαράσταση των Αρχών και της κοινωνίας της Μυκόνου κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.
Ενθουσιασμένος, επίσης, που ένα όνειρό του έγινε πραγματικότητα, αφού πάντα ήθελε να γυρίσει ταινία στην πατρίδα των γονιών του, και μέσα από αυτή να δώσει εικόνα στα συναισθήματά του.
Η προβολή της νέας του ταινίας αναμένεται να γίνει τον Απρίλιο του 2010.
Σύμφωνα με το σενάριο του Γιαννόπουλου, που συνυπογράφει με τον, επίσης ομογενή, Κρις Αναστασιάδη, ο Στιβ Καραμίτσης (Νικ Γιαννόπουλος) έρχεται στην πατρίδα, παρέα με τον φίλο του Φρανκ (Βινς Κολοσίμο) για να διεκδικήσει, ως κληρονόμος, έκταση σε παραθαλάσσια περιοχή της Μυκόνου και, με την ευκαιρία αυτή, ο κολλητός του να ανακάμψει από ένα επεισοδιακό διαζύγιο και να ξαναβρεί τη «φόρμα» του με τις γυναίκες.
Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ακόμα ο Βινς Κολόσιμο, ο Άλεξ Δημητριάδης, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Μάνος Γαβράς, η Γαλήνη Τσεβά κ.ά.

Από: neosKosmos.com, http://www.neoskosmos.com/news/el/node/5259

Σχόλια