Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009

Πόσο "πάει" ο ΟΑΣΕ;;


Aπόσπασμα της συνέντευξης του Πρωθυπουργού και Προεδρεύοντος της Υπουργικής Διάσκεψης του ΟΑΣΕ, Γ.Α.Παπανδρέου, που δόθηκε για να σφραγίσει το τέλος των εργασιών του Οργανισμού.

Ερωτηθείς αν κατά τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου "συζήτησε θέμα που αφορά τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης", ο κ. Παπανδρέου απάντησε: "Με τον κύριο Νταβούτογλου συζητήσαμε πολλά θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Θέλω όμως να τονίσω ότι θέματα που αφορούν Έλληνες πολίτες δεν συζητούμε".
Ερωτηθείς στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το πόσο κόστισε η Υπουργική Διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού, ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου απάντησε: "Μπορώ να σας πω, δεν έχω αυτή τη στιγμή μπροστά μου τα αριθμητικά στοιχεία, αλλά θα σας τα δώσω. Στο Υπουργικό Συμβούλιο έχει περάσει η απόφαση ότι κάθε δαπάνη που βαραίνει τον Έλληνα φορολογούμενο θα δημοσιοποιείται στο διαδίκτυο. Στην περίπτωση αυτή, τα χρήματα που επενδύθηκαν από τους Έλληνες άξιζαν τον κόπο".
"Δεν αποτιμώνται τα πάντα με χρήματα" δήλωσε απαντώντας στο ίδιο ερώτημα ο υπουργός του Καζακστάν. Σανταμπάγεφ, η χώρα του οποίου αναλαμβάνει στο εξής την Προεδρία του ΟΑΣΕ. "Η Ελλάδα άσκησε την Προεδρία σε 56 κράτη και πέτυχε σημαντικά αποτελέσματα. Οι Έλληνες πρέπει να είναι υπερήφανοι", πρόσθεσε.

Σχόλιο:
Δέν είχε μαζί του το Laptop o Κος Πρωθυπουργός για να "δουλέψει" το θέμα και να μας πεί το κόστος.

Κε Σανταμπάγεφ (υπουργός του Καζακστάν) έχετε δίκιο "Δεν αποτιμώνται τα πάντα με χρήματα", αλλά εξαρτάται απο το ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.