Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009

Παραίτηση υπέβαλλε ο Ρόβλιας


Την παραίτησή του από το αξίωμα του υφυπουργού Εσωτερικών και Αποκέντρωσης υπέβαλε προφορικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντίνος Ρόβλιας, στον υπουργό Επικρατείας, Χάρη Παμπούκη.
Ο κ. Ρόβλιας φέρεται να οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση μετά από δημοσίευμα που τον ήθελε να μεσολαβεί ώστε να προβληθούν αιτήματα – ρουσφέτια για μεταθέσεις και μετατάξεις αστυνομικών και στρατιωτικών. 
Σύμφωνα με στοιχεία, ο υφυπουργός ισχυρίζεται ότι τα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, αν και υπαρκτά, «δεν έφυγαν ποτέ από το γραφείο του» και επιμένει ότι «τέτοια αιτήματα κατατίθενται σε όλα τα πολιτικά γραφεία, αλλά αυτό δε σημαίνει και ότι ικανοποιούνται».
Αποδεχόμενος, ωστόσο, ότι υφίσταται πολιτικό ζήτημα αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη, επισημαίνοντας πως δε θα άφηνε ποτέ ακάλυπτο τον διευθυντή του γραφείου του, δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς, εκείνον ως το μόνο υπεύθυνο για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε αυτήν την υπόθεση.

Από: http://www.stifora.gr/article.php?id=16258

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.