Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009

Διαδοχικές συναντήσεις Γ. ΠαπανδρέουΔιαδοχικές συναντήσεις με υπουργούς, για τη διαμόρφωση του πλαισίου για τον κοινωνικό διάλογο που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα θα έχει από το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός. Ο κ. Παπανδρέου θα συναντήσει διαδοχικά τους υπουργούς Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Οικονομίας Λούκα Κατσέλη, Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο, Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη και Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

Πηγή: ΝΕΤ 105,8 

Σχόλιο:
Είναι σίγουρο ότι οι συναντήσεις θα γίνουν στο Μαξίμου;
Μήπως τελικά γίνουν στο Αεροδρόμιο, στην αίθουσα αναχωρήσεων εξωτερικού;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.