Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2009

Συνάντηση Σαμαρά-Μπακογιάννη στη Ρηγίλλης


Την πρώτη τους συνάντηση μετά τις εσωκομματικές εκλογές είχαν στη Ρηγίλλης η Ντόρα Μπακογιάννη και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς. Η συνάντηση κράτησε 45 λεπτά και έγινε σε πολύ καλό κλίμα, σύμφωνα και με τις δύο πλευρές. Μετά τη συνάντηση η κα Μπακογιάννη δήλωσε ότι είναι και θα παραμείνει στρατιώτης της παράταξης. "Συζητήσαμε για το πώς θα εργαστούμε για τον κοινό μας στόχο που είναι μια μεγάλη κεντροδεξιά" πρόσθεσε ενώ αρνήθηκε ότι έγινε συζήτηση για ανάθεση ρόλων στο κόμμα.

Πηγή: News.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.