Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009

Βολή εκ των έσω για τον αποπεμφθέντα ειδικό γραμματέα...


Η πρώτη βολή προς την κυβέρνηση για το θέμα που ανέκυψε με τον ειδικό γραμματέα ΔΕΚΟ, Ανδρέα Κουτούπη, του οποίου ο διορισμός ανακλήθηκε, ήρθε από ένα παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος σε δήλωσή του κάνει λόγο για "διασυρμό του ΠΑΣΟΚ" και "πειραματισμούς" που πρέπει  να σταματήσουν. "Το βιογραφικό των 60 πρώτων ημερών της κυβέρνησης δυστυχώς έκλεισε με την περίπτωση Κουτούπη.
Πριν κλείσει και το βιογραφικό των 100 ημερών επιβάλλεται να δείξουμε σοβαρότητα, αποφασιστικότητα και συνέπεια", αναφέρει.

Από: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=108086

Σχόλιο:
Σε ποιό κόμα είναι ο Παναγιωτακόπουλος ;
Σίγουρα είναι στο ΠΑΣΟΚ;
Το θέμα είναι ότι έχει δίκιο και το πρόβλημα ότι μάλλον δεν ακούγεται η φωνή του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.