Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009

Αναδιοργάνωση της ΝΔ επιχειρεί ο Α. Σαμαράς


Σε αλλαγές στον κομματικό μηχανισμό προχωρά ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς. Εκπρόσωπος Τύπου ορίστηκε ο βουλευτής Β' Αθηνών Πάνος Παναγιωτόπουλος, ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι τοποθετήθηκαν ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο Κώστας Τζαβάρας και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. Ο κ. Σαμαράς, που απέρριψε ουσιαστικά την πρόταση Καρατζαφέρη για κοινή δράση, θα έχει συνάντηση το πρωί με τον βουλευτή και πρώην υπουργό Εθνικής Αμυνας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Την Τετάρτη συναντήθηκε με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος απέφυγε κάθε συζήτηση περί ρόλων και αρμοδιοτήτων στη ΝΔ της επόμενης μέρας.

Πηγή: ΝΕΤ - ΝΕΤ 105,8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.