Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2009

Εξεταστικές...Πολύ καλά ξεκινάνε εξεταστικές. Να κάνουν όμως και για το Βατοπέδι και επίσης να πάνε για την Siemens και τα ομόλογα από το 1990. Να θυμίσω ότι γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτός που μπήκε φυλακή για ομόλογα που πούλησε άρον άρον με χασούρα μόλις έγινε κυβέρνηση η Ν.Δ. το 2004 και πριν προλάβει να τον απομακρύνει.

Επίσης οι βλακείες που λένε για τα ομόλογα μεγάλου ρίσκου... αλλού. Τα εξέδιδαν πολύ πριν γίνει κυβέρνηση η Ν.Δ. Και να μην ξεχνάμε ότι τα ομόλογα που εξέδωσε η Ν.Δ. απέφεραν τελικά κέρδη στο δημόσιο. Όσα ταμεία ζημιώθηκαν ήταν με ομόλογα που είχαν εκδοθεί επί ΠΑΣΟΚ.

Το σκάνδαλο επίσης δεν είναι τα δομημένα ομόλογα. Το σκάνδαλο είναι η πώληση ομολόγων με αρνητικές αποδόσεις ενώ δεν χρειαζόταν, μόνο και μόνο για να πάρουν μερικοί μίζες. Και αυτό γινόταν επί ΠΑΣΟΚ αβέρτα κουβέρτα. Επίσης σκάνδαλο είναι η χρήση του χρηματιστηρίου και πριν αλλά και μετά το 1999-2000 από τα ταμεία με εντολές των τότε υπουργών οικονομικών.

Οπότε αν ο φανταστικός πρωθυπουργός μας θέλει πράγματι διαφάνεια, ας τολμήσει. Αλλά δεν πρόκειται. Τα πάντα για την επικοινωνία και την σπίλωση του αντιπάλου...

Εγώ τον προκαλώ. Είναι υπάλληλός μου και ΑΠΑΙΤΩ να κάνει αυτά που είναι σωστά και θέλει η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.